Osuda izjava Miranda Mrsića!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Saborski zastupnik Mirando Mrsić i ovoga tjedna održao je konferenciju za medije kojoj je tema bila razdvajanje mirovina po posebnim propisima iz mirovinskog sustava. U saborsku proceduru pušten je i njegov prijedlog izmjena i dopuna Zakona o mirovinskom osiguranju u kojem se i formalno traži izdvajanje mirovina po posebnim propisima iz mirovinskog sustava.prenosi

Kada je Mrsić već  govorio o „svetim kravama“, očito zaboravlja njegove nasrtaje na medijske slobode, kada je svojedobno, koristeći se političkom moći, utjecao na odluku tadašnje ravnateljice HINE koja je zabranila objavu teksta o dugu tvrtke njegove supruge HZZO-u u iznosu od 10,6 mil. kuna, koji je nastao od 2010. do 2012. za vrijeme trajanja mandata Miranda Mrsića, ministra rada i mirovinskog sustava u Vladi Zorana Milanovića.

Obzirom da proziva hrvatske ratne vojne invalide, nazivajući ih „povlaštenom kastom u društvu“, pitamo ga zašto on nije uzeo pušku u ruke i branio domovinu, riskirajući ranjavanje koje bi mu donijelo takve „povlastice“, već je negdje u sigurnoj zavjetrini čekao rasplet događaja i sada iz svoga povlaštenog položaja, sudi upravo onima koji su mu omogućili da živi i radi u slobodnom demokratskom društvu, dok im on uzvraća prijedlozima zabrana i određivanjima što udruga HVIDR-a može ili ne može raditi, zaboravljajući na ustavno i zakonsko pravo na udruživanje u svrhu zaštite prava svojih članova.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?