NEMOJTE IH ZABORAVITI. HUMANITARNA AKCIJA “Show must go on”. Evo kako možete pomoći ovih 5 posebnih

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Udruga nacionalni savez Treća dob već duže vrijeme pomaže starijima i nemoćnima, domovima, bolesnima. Prošle godine darivali smo u dom za starije i nemoćne  Centar Primum, u Vukovaru, ovih dana Udruga također dariva onima koji nemaju, sa 5 medicinskih, invalidskih pomagala , od štapova, medicinskog jastuka, do uređaja za mjerenje šećera a dobitnike ćemo objaviti  20.12. na nacionalnom mediju Treća dob, www.trecadobhrvatska.com.

 

Humanitarna akcija – poziv na djelovanje

 

No, ono ipak važnije,  Nacionalni savez Treća dob ulazi u  jedan divan predblagdanski humanitarni projekt sa jednim  našim prijateljem koji je ovu akciju pokrenuo a koji želi ostati anoniman,  još prije 10 godina i koji nas je na kraju krajeva spojio sa ovim divnim ljudima.

 

Ovih  divnih petero distrofičara, osobe s invaliditetom iz Varaždina koji žive samo od socijalne pomoći i 100kn mjesečnog đeparca ispričati će kratko priču sami:

Cijenjeni prijatelji evo vam šaljem sliku i kratki opis nas osoba s 100 % invaliditetom koji živimo u Domu za starije i nemoćne osobe u Varaždinu Zavojna 6. Mi smo smješteni u navedenoj ustanovi na odjelu za distrofićare i svojim skromnim primanjima sudjelujemo u plaćanju smještaja u domu tako da nam ništa finacijskih sredstava ne ostaje za svakodnevne životne potrebe kao što su odječa ,obuča osobna higjena i ostale potrebe. Nas ima sada petero u inv. kolicima ,vidi sliku , trojica su nažalost u međuvremenu preminula . Obzirom da vjerujemo u soc. osjetljivost dobrih osoba pogotovo sada u doba adventa , molim vas da nam pomognete financijski ili nekim drugim oblikom darivanja unaprijed se zahvaljujemo i želimo svima bagoslovljen Božić i sretnu Novu god. Ljubomir Benjak i ostali prijatelji : Stjepan, Miro,Nikola,Zlatko. Ujedno šaljem obrazac zamolbe za nabavu sredstava za kupnju orto. pomagala ( vidi sliku dolje ) ako ima netko voljan pomoći. Od srca svima hvala. Ljubomir Benjak

 

 

 

Kao što vidite, oni se svi nalaze u invalidskim kolicima i prepušteni su samo sebi bez dodatne ruke pomoći, bez osobnog asistenta, bez osnovnih životnih sredstava, bez financijske pomoći. Žive u Depadansi- doma za starije i nemoćne osobe Varaždin.

 

Pozivaju se svi ljudi dobre volje da se odazovu akciji.

Akcija traje od 07.12(06:00h)-07.01.2019.(06-00h)

 

Pomoći možete učiniti putem uplate na račun:

Reiffeisen banka

Broj računa: 1135062207
IBAN: HR7224840081135062207

  •  Donacija Nacionalni savez Treća dob
  • Model HR00
  • Poziv na broj odobrenja: 2018
  • Opis plaćanja: DONACIJA za humanitarnu akciju “Show must go on”

 

  • Sav prikupljen novac ide u humanitarne svrhe za akciju “Show must go on”

 

TAKOĐER, POMOĆI MOŽETE I NA SLJEDEĆI NAČIN:

Bonovi za hranu, bonovi za odjeću,  osobna higijena i ostale potrebe…

 

SVI KOJI ŽELE POSLATI PAKET POMOĆI, MOŽE TO UČINITI TAKO DA IM SE POŠALJE PAKET NA NJIHOVU ADRESU:

 

PRIJATELJI DISTROFIČARI (HUMANITARNA AKCIJA:Show must go on)

ZAVOJNA ULICA 6

42 000 VARAŽDIN

 

 

 

Svaki paket s dobrom voljom i ljubavlju možete dostaviti u prvom krugu na sljedeću adresu, u subotu,  22.12.u 14h- 16h.( drugi krug dostave paketa, prvi tj. nakon Nove godine, javiti ćemo vam naknadno. Pratite nas na www.trecadobhrvatska.com)

Adresa:

Vatroslava Lisinski 6,

42 000 Varaždin

Telefon: 91 4433001

 

 

Od srca zahvaljujemo na vašoj potpori i pomoći!

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?