NEMOJTE IH ZABORAVITI. HUMANITARNA AKCIJA “Show must go on”. Evo kako možete pomoći ovih 5 posebnih

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Udruga nacionalni savez Treća dob već duže vrijeme pomaže starijima i nemoćnima, domovima, bolesnima. Prošle godine darivali smo u dom za starije i nemoćne  Centar Primum, u Vukovaru, ovih dana Udruga također dariva onima koji nemaju, sa 5 medicinskih, invalidskih pomagala , od štapova, medicinskog jastuka, do uređaja za mjerenje šećera a dobitnike ćemo objaviti  20.12. na nacionalnom mediju Treća dob, www.trecadobhrvatska.com.

 

Humanitarna akcija – poziv na djelovanje

 

No, ono ipak važnije,  Nacionalni savez Treća dob ulazi u  jedan divan predblagdanski humanitarni projekt sa jednim  našim prijateljem koji je ovu akciju pokrenuo a koji želi ostati anoniman,  još prije 10 godina i koji nas je na kraju krajeva spojio sa ovim divnim ljudima.

 

Ovih  divnih petero distrofičara, osobe s invaliditetom iz Varaždina koji žive samo od socijalne pomoći i 100kn mjesečnog đeparca ispričati će kratko priču sami:

Cijenjeni prijatelji evo vam šaljem sliku i kratki opis nas osoba s 100 % invaliditetom koji živimo u Domu za starije i nemoćne osobe u Varaždinu Zavojna 6. Mi smo smješteni u navedenoj ustanovi na odjelu za distrofićare i svojim skromnim primanjima sudjelujemo u plaćanju smještaja u domu tako da nam ništa finacijskih sredstava ne ostaje za svakodnevne životne potrebe kao što su odječa ,obuča osobna higjena i ostale potrebe. Nas ima sada petero u inv. kolicima ,vidi sliku , trojica su nažalost u međuvremenu preminula . Obzirom da vjerujemo u soc. osjetljivost dobrih osoba pogotovo sada u doba adventa , molim vas da nam pomognete financijski ili nekim drugim oblikom darivanja unaprijed se zahvaljujemo i želimo svima bagoslovljen Božić i sretnu Novu god. Ljubomir Benjak i ostali prijatelji : Stjepan, Miro,Nikola,Zlatko. Ujedno šaljem obrazac zamolbe za nabavu sredstava za kupnju orto. pomagala ( vidi sliku dolje ) ako ima netko voljan pomoći. Od srca svima hvala. Ljubomir Benjak

 

 

 

Kao što vidite, oni se svi nalaze u invalidskim kolicima i prepušteni su samo sebi bez dodatne ruke pomoći, bez osobnog asistenta, bez osnovnih životnih sredstava, bez financijske pomoći. Žive u Depadansi- doma za starije i nemoćne osobe Varaždin.

 

Pozivaju se svi ljudi dobre volje da se odazovu akciji.

Akcija traje od 07.12(06:00h)-07.01.2019.(06-00h)

 

Pomoći možete učiniti putem uplate na račun:

Reiffeisen banka

Broj računa: 1135062207
IBAN: HR7224840081135062207

  •  Donacija Nacionalni savez Treća dob
  • Model HR00
  • Poziv na broj odobrenja: 2018
  • Opis plaćanja: DONACIJA za humanitarnu akciju “Show must go on”

 

  • Sav prikupljen novac ide u humanitarne svrhe za akciju “Show must go on”

 

TAKOĐER, POMOĆI MOŽETE I NA SLJEDEĆI NAČIN:

Bonovi za hranu, bonovi za odjeću,  osobna higijena i ostale potrebe…

 

SVI KOJI ŽELE POSLATI PAKET POMOĆI, MOŽE TO UČINITI TAKO DA IM SE POŠALJE PAKET NA NJIHOVU ADRESU:

 

PRIJATELJI DISTROFIČARI (HUMANITARNA AKCIJA:Show must go on)

ZAVOJNA ULICA 6

42 000 VARAŽDIN

 

 

 

Svaki paket s dobrom voljom i ljubavlju možete dostaviti u prvom krugu na sljedeću adresu, u subotu,  22.12.u 14h- 16h.( drugi krug dostave paketa, prvi tj. nakon Nove godine, javiti ćemo vam naknadno. Pratite nas na www.trecadobhrvatska.com)

Adresa:

Vatroslava Lisinski 6,

42 000 Varaždin

Telefon: 91 4433001

 

 

Od srca zahvaljujemo na vašoj potpori i pomoći!

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

KROZ MEĐIMURSKI KRAJ

  Umirovljenici podružnice Donji Kraljevec poželjeli su izlet kroz gornji dio Međimurja. Izabrali smo

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?