NAKON SKUPŠTINE DRUŽENJE UZ ČOBANAC

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Udruga Umirovljenika Općine Velika Kopanica je  održala izborno-izvještajnu skupštinu. Prije nego je skupština počela sa radom poslušali smo hrvatsku himnu i odali dužno poštovanje svim umrlim članovima naše udruge i svim poginulim Hrvatskim braniteljima.

Na skupštini je bilo nazočno 98 članova od ukupnog članstva naše udruge koja broji 170 članova. Kao gosti bili su predsjednica Matice umirovljenika Brodsko-posavske županije Ana Glivetić i Ivan Topić tajnik u Matice umirovljenika Brodsko-posavske županije. Također kao gost nam je bio načelnik naše općine Ivan Meteš.

Na skupštini su podnesena izvješća o radu udruge. Izvješće je pročitao tajnik udruge Branislav Vukovac, izvješće o financijskom poslovanju pročitao je blagajnik Nikola Lilić. Izvješće nadzornog odbora pročitala predsjednica Štefica Slivar. Nakon podnesenih izvješća, koja su jednoglasno prihvaćena prešlo se na davanje razrješnice prethodnom sazivu Izvršnog i Nadzornog odbora koja je također jednoglasno prihvaćena. Nakon toga je kandidacijsko- izborno povjerenstvo predložilo nove kandidate za Izvršni i Nadzorni odbor koje su članovi skupštine dizanjem ruku jednoglasno prihvatili.

Za predsjednika je ponovo, po drugi puta, izabran Ivan Zečević, njegov zamjenik je bivši blagajnik Nikola Lilić. Za tajnika je ponovo izabran Branislav Vukovac, novi blagajnik je Goran Srša.

Pod točkom razno – pozdravna riječ gostiju su nam se obratili naši nama uvijek dragi gosti, Ana Glivetić i Ivan Topić, načelnik naše općine Ivan Meteš kao i gosti ispred DVD-a Velika Kopanica i lovnog društva “Šljuka” Velika Kopanica. Nakon održane skupštine nastavljeno je druženje uz dobar čobanac, pečenicu i dobro raspoloženje uz pjesmu i veselje.(Hul)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?