NAJVAŽNIJA SU DRUŽENJA I POMOĆ ČLANOVIMA

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Gradska udruga umirovljenika uživa ugled u gradu ali i u Zajednici udruga Zagrebačke županije, a stečen je dugogodišnjim radom.

Izvješće o radu Gradske udruge umirovljenika grada Vrbovca za prošlu godinu na proširenoj sjednici Izvršnog odbora podnijela je Ankica Pavičić, predsjednica. Gradska udruga danas broji 630 članova u kojoj je i 70- tak preko 80 godina ( koji ne plaćaju članarinu). Gradska udruga odradila je korektno uobičajene, svakodnevne poslove: druženja, posjete kazalištima, izlete, sudjelovanje u gradskim manifestacijama, pomoć umirovljenicima (nabavljanje drva za ogrjev, i jabuka i mandarina iz donacije, te skrb o socijalno ugroženim članovima i ostale aktivnosti iz djelokruga rada. Posebno su istaknuti dobro organizirani 24. susreti umirovljenika Zagrebačke županije.

Pavičić ističe: Sve što smo učinili, a učinili smo mnogo, možemo zahvaliti prije svega zajedništvu. Obnovljen je i rad Mješovitog pjevačkog zbora. Gradska udruga umirovljenika uživa ugled u gradu ali i u Zajednici udruga Zagrebačke županije. Taj je ugled stečen dugogodišnjim radom.

Skupština je istakla da će Gradska udruga umirovljenika i ove godine sudjelovati u turističko-kulinarskoj manifestaciji „Kaj su jeli naši stari „ i jedan su među važnim promotorima ovog najznačajnijeg vrbovečkog turističkog proizvoda.

Skupština je apelirala na vodstvo grada Vrbovca da se Udruzi pomogne većim proračunskim sredstvima.

U Izvršni odbor kooptirani: Ana Bakar, Ivan Kučan, Milica Petek i Marica Octenja, a u Nadzorni odbor Vlasta Lisičak. Na Skupštini je istaknuto da se uključi u rad što veći broj mlađih umirovljenika.(muh.trecadobhrvatska.com)

Dragan VICKOVIĆ

Za koga ćete glasati na parlamentarnim izborima?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave