Najučinkovitiji prirodni recept koji liječi štitnjaču, obnavlja krv i pomlađuje tijelo

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Pomoću ovog prirodnog i vrlo moćnog recepta brzo ćete moći regulirati rad štitne žlijezde, pomladiti cijelo tijelo, poboljšati dobrobit, ojačati krv i stvarno poboljšati svoje zdravlje. Provjerite sami, neće vam biti žao!

Mladi zeleni orasi oduvijek su bili poznati kao vrlo moćan lijek. Sadrže puno vitamina C, joda i drugih vitamina, ali ako od njih napravite sirup s medom, možete liječiti i spriječiti mnoge bolesti.

 

Da li vas zanima, što se događa ako popijemo vodu sa sodom bikarbonom?

 

 

Mladi orasi s medom vrlo brzo jačaju krv, ali pomažu i kod problema s jetrom, želucem i srcem. Oni će vam pomoći da izliječite štitnjaču, regulirate njezinu funkciju, a također će liječiti i bolesti grla i dišnih putova.

Oni liječe bronhitis, povećavaju otpornost, poboljšavaju dobrobit, pomlađuju cijelo tijelo. Za pripremu ovog moćnog i ljekovitog sirupa trebat će vam 40 mladih zelenih oraha s ljuskom i kilogram kvalitetnog meda.

 

 

KAKO SE RIJEŠITI VALUNGA PRIRODNIM PUTEM

 

 

RECEPT – KAKO IZLIJEČITI ŠTITNJAČU 

 RECEPT ORASI S MEDOM

Prvo operite i osušite orahe, a zatim ih narežite na četvrtine i istresite u veću staklenku. Zatim ih prelijte medom i dobro zatvorite. Ostavite na suncu mjesec dana, povremeno miješajući. Za to vrijeme, orasi će pustiti svoj ljekoviti sok i obojati med. onda ih jednostavno izvadite i pijete sirup koji se redovito pravio. Dovoljno je jesti jednu žličicu pripravka svaki dan na prazan želudac. Sirup čuvajte na hladnom i suhom mjestu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave