Kirurg Tomasović napao Stožer: Stvarno mora da sam glup i logički limitiran. Molim da mi nove mjere objasni netko stručan, a ne medicinske posvuduše

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

“Ja stvarno mora da sam glup i logički limitiran. Molio bi da mi epidemiološka struka, ali netko pametan i suvisao, a ne medicinske posvuduše objasne kako to da djeca ne mogu trenirati i baviti se sportom na otvorenom, dok shopping centri mogu najnormalnije raditi za raznorazne crne petke, bijele srijede i žute utorke?prenosi

Mogu li ta djeca doći u shopping centar i tamo trenirati? Pa tko tu koga jebe u zdrav mozak?

Status je ovo dr. Hrvoja Tomasovića koji je ogorčenje novim epidemiološkim mjerama odlučio podijeliti sa svojim facebook pratiteljima. S mišljenjem poznatog splitskog kirurga složili su se mnogi, evo dio njihovih komentara:

“Moje skromno mišljenje je da su morali pustiti centre još ovaj tjedan jer će građani potrošit miljune na ovotjednim akcijama, a onda će i njih zatvoriti do Božića”.

“Inače kod nas nije uobičajeno davati zdrave i korisne vijesti, kada GOD i gdje GOD kao mali čovjek upitaš za nešto što te muči korisnu informaciju ne dobiješ, ali onda se nađe uposleni inspekcijski kadar koji kažnjava. Tako i sada oko tog virusa, nema savjeta i logike, već naredbe i zabrane, a sami vidimo da se sve prilagođava samo vladajućima i nekim događanjima.

image
 
Neja Markičević/Cropix

Ljudi lete u centre i guraju se od namještaja do krpica, pa da li nam je to smisao života i tih 25% PDV-a da država dobije?

Izgubili smo zdrav razum i logično razmišljanje jer nas se fila od TV-a do škole s lošim vijestima”.

“Već smo mi debelo zaglibili u crni petak sa crnim brojevima…treba zatvoriti trgovačke centre jer tamo čak niti protok zraka nije onakav kakav bi trebao biti, a uvik ima neko ko se priljubi tik uz tebe jer baš mora pogledati isti komad robe… Djeca trebaju trenirati jer će nam postati pretila, a samim tim i rizična skupina za sve moguće bolesti…U trgovačkim centrima netko mora dobro zaraditi, blagajne su fiskalne pa će i država dobiti dio kolača, dok od treniranja nemaju neke dobiti.”

“U potpunosti se slažem, ovo je van pameti…Čini mi se da ni gospodi koji lupaju ovakove mjere isto nije jasno što rade i ne bi mogli objasniti”

“Ovdje zdravi razum više ne funkcionira.Teško onima koji ga imaju.”

“A tek ovo: kafići na Rivi zatvoreni. Svit uzme “coffe to go” i najnormalnije sjednu na štekat i piju tu kavu. Policija uredno nazočna”.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

CROATIA FIRST!!

Pažljivo slušajući što su sve naši političari pričali i još uvijek pričaju nakon nastupa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?