KAZALIŠNA AMATERSKA DRUŽBA „BESKUĆNICI“

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Pokrenuvši manifestaciju pod nazivom Kazalište u vašem dvorištu, Kazališna amaterska družba „Beskućnici“ iz Kutine odigrali su u brižno uređenom dvorištu obitelji Novačić u Repušnici tri humoreske:


Bračno savjetovalište, Saobraćajka u susjedstvu i Udruga sitnih lopova. Redatelj i pisac  humoreski je Ante Juretić, a glumili su: Marija Troha i Ivan Masnec.

Susjedi obitelji Novačić, predsjednik Udruge umirovljenika grada Kutine Josip Prajner, domaćini Nada i Ivan Novačić, također članovi naše udruge sa zadovoljstvom su pratili predstavu.

Smijeha tijekom igranja humoreski nije nedostajalo. Druženje je nastavljeno u veselom tonu uz svježepečenekiflice,raznovrsnekolačeipićeštosupripremilevrijednerukedomaćinaisusjeda. Ako i vi želite kazalište u svom dvorištu pozovite Kazališnu amatersku družbu „Beskućnici“ iz Kutine i bit ćete oduševljeni.

Ovo je dobar primjer suradnje umirovljenika i umjetnika i obogaćivanje sadržaja koje nudimo umirovljenicima u našim udrugama, a odnose se na kulturna događanja. I to je oblik druženja koji umirovljenicima puno znače, ali i onima u kojima članovi naših umirovljeničkih udruga mogu aktivno sudjelovati.(Hul)

Marija Troha

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?