Jedinstveni recept: Ako na ovaj način pojedete 6 oraha, postići ćete takve rezultate!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Vrlo su ljekovite, ali ako ih jedete na način opisan u članku, doista čine čuda. Pokušajte sami.

Ako redovito jedete orahe pripremljene na ovaj način, pomladiti ćete svoje tijelo, jer ovi orašasti plodovi temeljito obnavljaju naše stanice.

Poboljšat ćete imunološki sustav tijela i ojačati živčani sustav. Također ćete ojačati svoje kosti, srce i krvne žile. Više nego dovoljno razloga da isprobate ovu sjajnu i vrlo ljekovitu metodu za sebe.

Vjerojatno ste već čuli za klice pšenice. Ako pšenicu stavite u vodu, a zatim je zagrijete za klijanje, njena ljekovita svojstva se umnožavaju. Ali vrlo malo ljudi zna da se ista stvar događa i s orasima. Ako orahe uronite u vodu i ostavite ih dva tjedna, oni će klijati, a njihova ljekovita moć povećati će se čak tisuću puta.

Šaka oraha na dan protiv bolesti srca, anemije…

 

 

RECEPT S ORASIMA

Treba vam kilogram oljuštenih i kvalitetnih oraha. Prelijte ih hladnom vodom da biste ih potpuno prekrili. Zatim neka ostanu u vodi dva tjedna. Svakodnevno mijenjajte vodu. Nakon dva tjedna orasi su gotovi i možete ih početi jesti.

Držite ih u vodi i u hladnjaku. Jedite tri oraha svako jutro i tri navečer. Takvi orasi će pomladiti vaše tijelo, ojačati vaše kosti i zaštititi vas od osteoporoze, ojačati vaše srce i krvne žile, ojačati zdravlje cijelog tijela i pomladiti vaše stanice.

Proljeće je idealno vrijeme za provođenje takvog ljekovitog lijeka. To bi trebalo trajati dok ne pojedete sve orahe.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave