IZVANREDNA KONFERENCIJA: “POZIVAMO SINDIKATE DA JASNO STANU U OBRANU SLOBODE CIJEPLJENJA SVAKOGA POJEDINCA!”

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Danas su se na izravnoj tiskovnoj konferenciji na platformi Promijenimo Hrvatsku obratili sedam stručnjaka i znanstvenika iz svog područja. Konferenciji su pristupili predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku, prof.dr. sc. Ivan Lovrinović, hrvatski filozor i fizičar, prof.dr.Stipe Kutleša, Josipa Juričev Sudac, magistra medicinske biokemije, Igor Zjakić, profesor na Grafičkom fakutetu, Prim. dr. Josipa Rudić, specijalista obiteljske medicine, prof.dr.sc.Valerije Vrček, hrvatski je kemičar, redoviti profesor i predstojnik Zavoda za organsku kemiju Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta u Zagrebu, odvjetnik Mato Knežević i poduzetnik Andrija Kolarić. 

“Događaju se izvanredne stvari u Hrvatskoj. Vlada je jučer preuzela ovlasti Sabora da preko ljeta da s očitom namjerom odradi zakon o obveznom cijepljenju. Politika najprljavije stvari odrađuje po ljeti i pred Božić. Oni ne žele raspravu Sabora o koroni a kamoli o zakonu o obveznom cijepljenju za koji treba i dvije trećine članova Sabora. Time predsjednik Vlade Plenković još jednom pokazuje da je uzurpator i da želi diktatorske ovlasti.  Bolje rečeno, uzeo ih je.” rekao je prof. dr. sc. Ivan Lovrinović.

 

 

“Vladi poručujemo: Neće vam proći ta podla namjera. Najprije ste govorili da ćete sve obvezno cijepiti a kada ste napravili anketu, vidjeli ste da najmanje 55% ljudi  nije cijepljeno i da vam to neće proći. Sada ste promijenili strategiju,” nastavio je.

 

“Pozivamo sindikate  iz obrazovanja, zdravstva i socijalne zaštite da jasno stanu u obranu slobode odluke o cijepljenju svakog pojedinca. Ako to ne učine hitno, pozivamo članove sindikata da napuste te sindikate i prestanu ih plaćati. Tri puta ste govorili, vi iz Vlade da ste pobijedili koronu al to je bilo očito za potrebe parlamentarnih i lokalnih izbora.Nitko vam odavno već nevjeruje jer nema kraja vašim manipulacijama i lažima.Mnogi od onih koji se cijepilo očekivali su brz povratak slobode ali vidimo da nje nema niti za njih. Prevareni su. Covid potvrde očito imaju drugu namjenu.Vi ustvari ucijenjujete ljude i prijetite im gubitkom radnog mjesta ili da neće dobivati plaće ako se necijepe.”

“U korona ideologiji je nepoželjna sloboda a poželjan je strah i neizvjesnost i nadziranje. Kada prestaje strah? Kada ga vi poštovani građani pobijedimo u sebi. Kako? Kada shvatimo da je nas neusporedivo više nego one  šačice vladajućih uzurpatora.Zato pobijedimo svoje strahove i pokrenimo se zajedno. Vlada i stožeraši žele da se građani cijepe pripravkom sačinjenim u samo od 6 mj. a doktorica Markotić je često govorila da je cjepivo proizvedeno u roku od 3- 5 godina da se to nemože zvati cjepivom. Sada je promijenila mišljenje i njima je  svejedno da na taj način eksperimentiraju  na ljudima koje gledaju kao na obične zamorce.”izjavio je prof.Lovrinović.

 

 

 

CIJELI VIDEO  ZAPIS SUDIONIKA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?