Umjesto Nadzornog odbora, kućice za ljetovanje varaždinskih umirovljenika na Rabu

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Varaždinski umirovljenici moći će povoljno ljetovati na Rabu, a to će biti plaćeno sredstvima koje je Gradska tržnica do sada trošila za naknade članova Nadzornog odbora.

Tu je inicijativu gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj u utorak obrazložio Predragu Ciglaru, direktoru Gradske tržnice Varaždin. Do sada se za rad članova nadzornog odbora tržnice izdvajalo mjesečno 10.500 kuna, odnosno godišnje 126.000 kuna.

Nadzorni odbor je ukinut odlukom gradonačelnika na današnjoj skupštini društva, pa će se osloboditi novac za kupnju tri stambene montažne kućice. One će biti smještene na slobodnom zemljištu uz samo Dječje odmaralište Varaždin na Rabu koje će također pružati umirovljenicima logističku podršku u vidu pripreme obroka, osiguranju priključaka na struju i vodu te ostalih potrebnih organizacijskih detalja vezanim za boravak umirovljenika na ljetovanju.

Gradonačelnik Neven Bosilj već je naložio da se odmah počne pripremati taj projekt, pa će uskoro biti objavljena informacija kada će prvi umirovljenici ljetovati na Rabu.prenosi

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?