IZLET U ‘’MOSLAVAČKU PRIČU’’ – MALA LUDINA

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Udruga umirovljenika i građana ‘’Zlatna dob‘’ Velika Gorica organizirala je jednodnevni izlet u seoski turizam ‘’Moslavačka priča‘’.Izlet je organiziran, na veliko zadovoljstvo svih sudionika, u suradnji s Centrom za kulturu življenja ‘’Forum 50 +’’ u ostvarivanju zajedničkog programa.

U pripremi izleta planirali smo i ostvarili u nešto kraćem vremenskom trajanju zbog vanjskih temperatura i nekoliko sportskih aktivnosti i to: graničari, stolni tenis i badminton. Raspoloženje sudonika i ugodna atmosfera bili su od samog početka pri ulasku u autobus i tijekom vožnje, koja nije dugo trajala, a vrijeme je bilo sunčano i lijepo za putovanje.

Prije dolaska u ‘’Moslavačku priču‘’ razgledali smo crkvu svetog Mihaela Arkanđela u Velikoj Ludini. U ’Moslavačkoj priči’’ dočekala nas je vlasnica Snježana Ožetski sa suradnicima i pićem dobrodošlice. Nakon toga vlasnica nas je upoznala s imanjem, lijepo uređenim drvenim kućicama za iznajmljivanje i dvoranom za veće skupove smještenom u šumi imanja. Nezaobilazna je bila i farma jelena lopatara. Za ručak uz glazbu dočekala nas je klimatizirana uredna i lijepo uređena dvorana. Sportske aktivnosti održali smo u kasnijim satima, a ples i veselje nastavljeno je sve do povratka u Veliku Goricu.

Prije povratka svima je bila omogućena kupnja proizvoda gospodarstva. Sudionici su kod povratka uz pjesmu i šale naglasili da je ovaj izlet bio jedan u nizu dobro organiziranih i sadržajnih aktivnosti Udruge umirovljenika i građana ‘’Velika Gorica‘’.(Hul)

Stjepan Šantek

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?