IZLET U ‘’MOSLAVAČKU PRIČU’’ – MALA LUDINA

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Udruga umirovljenika i građana ‘’Zlatna dob‘’ Velika Gorica organizirala je jednodnevni izlet u seoski turizam ‘’Moslavačka priča‘’.Izlet je organiziran, na veliko zadovoljstvo svih sudionika, u suradnji s Centrom za kulturu življenja ‘’Forum 50 +’’ u ostvarivanju zajedničkog programa.

U pripremi izleta planirali smo i ostvarili u nešto kraćem vremenskom trajanju zbog vanjskih temperatura i nekoliko sportskih aktivnosti i to: graničari, stolni tenis i badminton. Raspoloženje sudonika i ugodna atmosfera bili su od samog početka pri ulasku u autobus i tijekom vožnje, koja nije dugo trajala, a vrijeme je bilo sunčano i lijepo za putovanje.

Prije dolaska u ‘’Moslavačku priču‘’ razgledali smo crkvu svetog Mihaela Arkanđela u Velikoj Ludini. U ’Moslavačkoj priči’’ dočekala nas je vlasnica Snježana Ožetski sa suradnicima i pićem dobrodošlice. Nakon toga vlasnica nas je upoznala s imanjem, lijepo uređenim drvenim kućicama za iznajmljivanje i dvoranom za veće skupove smještenom u šumi imanja. Nezaobilazna je bila i farma jelena lopatara. Za ručak uz glazbu dočekala nas je klimatizirana uredna i lijepo uređena dvorana. Sportske aktivnosti održali smo u kasnijim satima, a ples i veselje nastavljeno je sve do povratka u Veliku Goricu.

Prije povratka svima je bila omogućena kupnja proizvoda gospodarstva. Sudionici su kod povratka uz pjesmu i šale naglasili da je ovaj izlet bio jedan u nizu dobro organiziranih i sadržajnih aktivnosti Udruge umirovljenika i građana ‘’Velika Gorica‘’.(Hul)

Stjepan Šantek

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?