INTERNETSKO OBRAZOVANJE ČLANOVA

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Udruga tehničke kulture „Galileo Galilei” iz Rovinja vrlo često organizira javno predavanje za djecu o zaštiti na internetu i mobilnim telefonima, te radionice tehničke kulture. Ove jeseni posjetio nas je nagrađivani inovator i predsjednik Udruge „GG” gospodin Gordan Sinđić i ponudio besplatnu edukaciju „E-građani” koju će osobno voditi, te radionicu „Gmail” elektroničke pošte koju će voditi Aleksandar Žilber. Odaziv za radionice bio je znatno veći nego što smo očekivali. Raduje nas spoznaja da i u trećoj dobi ima veliki broj članova željnih učenja i znanja, a posebno želje za umijećem rukovanja sredstvima komunikacije novijeg doba. Nakon radionice neki su članovi odmah i primijenili opciju E-građani i naručili se kod specijaliste. To je dokaz da nismo samo željni znanja, nego i da brzo učimo.

Jednodnevni izlet na otok Krk

Nakon jedne i pola godine mirovanja i neaktivnosti zbog Covida, Udruga umirovljenika Grada Rovinja i njeni članovi krenuli su s velikim entuzijazmom u nove pustolovine i aktivnosti. Većina je cijepljena, pa čak i oni koji su preboljeli Covid kako bi mogli sigurno putovati s nama.

Organizirali smo jednodnevni izlet na otok Krk u razgledavanje gradova Omišlja i Krka. Izlet smo osmislili zajedno s sa sponzorima firme „Grex” koji su nas počastili ručkom, a zatim smo autobusom krenuli u razgledavanje ta dva grada na otoku Krku uz profesionalnog vodiča. Autobus je bio pun što je dokaz da su naši članovi željni putovanja i druženja jer su tako navikli i prije Covida.

U večernjim satima vratili smo se kućama puni utisaka i nade da ćemo se nastaviti družiti pridržavajući se mjera zaštite. Budući da su naši članovi u vrlo visokom postotku cijepljeni, družimo se i putujemo sigurnije.(Hul)

Piše: Vesna Milan

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?