HZZO nastavlja financirati rad pod nadzorom i pripravnički staž

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

U cilju zapošljavanja što većeg broja doktora medicine u zdravstvenom sustavu Republike Hrvatske, HZZO će i nadalje financirati􏰀 rad pod nadzorom doktora medicine bez specijalizacije.

Također se nastavlja i financiranje pripravničkog staža doktora medicine, doktora dentalne medicine, magistara farmacije i magistara medicinske biokemije i laboratorijske medicine u 2021. godini.

Na Javni natječaj za financiranje rada pod nadzorom doktora medicine bez specijalizacije u 2021. godini, objavljen 22. srpnja 2021. godine, pristi􏰀glo je ukupno 309 zahtjeva za financiranje rada pod nadzorom, a u Listu prvenstva uvršteno je 292 kandidata – doktora medicine.

Na Javni natječaj za financiranje pripravničkog staža doktora medicine, doktora dentalne medicine, magistara farmacije i magistara medicinske biokemije i laboratorijske medicine u 2021. godini, objavljen dana 22. srpnja 2021. godine, pristi􏰀glo je ukupno 50 zahtjeva za financiranje pripravničkog staža, a u Listu prvenstva pripravnika uvršteno je 32 kandidata – doktora medicine i magistara farmacije i to: 28 doktora medicine i 4 magistra farmacije.

Nakon provedenih natječaja, ugovorne zdravstvene ustanove i drugi ugovorni subjek􏰀 HZZO-a sklopit će ugovore o radu s odabranim kandidati􏰀ma, na osnovi kojih će HZZO u najkraćem roku sklopi􏰀 ugovore o financiranju s ugovornim zdravstvenim ustanovama i drugim ugovornim subjekti􏰀ma HZZO-a.(Hul)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?