Bezbrižni u toplicama

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Iako je pandemija koronavirusa utjecala na živote svih nas, zatvorila nas u kuće i smanjila druženja, članovi Udruge SUH-a Pula-Pola odlučili su ove mjesece provesti u toplicama. Tri grupe od po pedesetak članova tijekom listopada i studenoga boravili su deset dana u toplicama, jedna grupa u Top termama Topusko, druga u Istarskim toplicama, te treća u Banji Vrućici u BiH. Tijekom boravka u toplicama članovi nisu previše pratili podatke o novozaraženima pa im je i boravak bio bezbrižniji.

     Tijekom boravka, poštujući propisane epidemiološke mjere, redovno su se pružale sve propisane fizikalne tera­pije, družili su se, zabavljali i šetali po okolici, te su se kući vratili zadovoljni i opušteni.

     Tijekom boravka u slobodno vrijeme organizirani su izleti u okolicu, tako se iz Topuskog išlo u Svetu Janu kod Jastrebarskog, iz Banje Vrućice se išlo u Banju Luku, a u Istarskim toplicama organizirani su sportski susreti. Kući su se vratili zadovoljni, te su sami sebi obećali da će iste ture ponoviti u proljeće ove godine.(Glas umirovljenika)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

IZLET U KLOŠTAR PODRAVSKI

Članovi udruge umirovljenika i invalida općine Jakovlje krenuli su sa svojim predsjednikom Brankon Ivčekom

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?