Bezbrižni u toplicama

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Iako je pandemija koronavirusa utjecala na živote svih nas, zatvorila nas u kuće i smanjila druženja, članovi Udruge SUH-a Pula-Pola odlučili su ove mjesece provesti u toplicama. Tri grupe od po pedesetak članova tijekom listopada i studenoga boravili su deset dana u toplicama, jedna grupa u Top termama Topusko, druga u Istarskim toplicama, te treća u Banji Vrućici u BiH. Tijekom boravka u toplicama članovi nisu previše pratili podatke o novozaraženima pa im je i boravak bio bezbrižniji.

     Tijekom boravka, poštujući propisane epidemiološke mjere, redovno su se pružale sve propisane fizikalne tera­pije, družili su se, zabavljali i šetali po okolici, te su se kući vratili zadovoljni i opušteni.

     Tijekom boravka u slobodno vrijeme organizirani su izleti u okolicu, tako se iz Topuskog išlo u Svetu Janu kod Jastrebarskog, iz Banje Vrućice se išlo u Banju Luku, a u Istarskim toplicama organizirani su sportski susreti. Kući su se vratili zadovoljni, te su sami sebi obećali da će iste ture ponoviti u proljeće ove godine.(Glas umirovljenika)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?