Otkrijte Jeftinije.hr – portal koji vam prikazuje najpovoljnije cijene u web trgovina

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Otkrijte Jeftinije.hr – portal koji vam prikazuje najpovoljnije cijene u web trgovinama

Jeste li ikada pokušali nešto naručiti putem interneta? Imate li omiljenu web trgovinu? Jeste li u planiranju svojih kupnji provjerili cijene proizvoda i u web trgovinama?

Bez obzira tražite li neki novi kućanski aparat, želite zamijeniti stari televizor ili vam je potreban neki novi aparat za zdravlje poput tlakomjera ili aparata za masažu, sigurni smo da svakom kupnjom želite dobiti najveću vrijednost za iznos koji planirate potrošiti i izabrati najbolji proizvod kojim ćete biti potpuno zadovoljni.

Kupovina putem interneta u web trgovinama potpuno je sigurna i donosi vam brojne prednosti koje svakako vrijedi iskoristiti; osim što ne postoje fizičke prepreke i svaku web trgovinu možete posjetiti iz vlastitog naslonjača, ne trebate se brinuti niti oko načina na koji ćete donijeti proizvod kući jer će i najveći proizvod kojeg trebate kupiti biti dostavljen na vašu kućnu adresu.

A ako niste znali, od velike pomoći pri Internet kupovini može vam biti i portal Jeftinije.hr, specijaliziran za pretraživanje i uspoređivanje ponuda svih hrvatskih web trgovina. Jeftinije.hr je baš poput shopping centra koji vam je uvijek dostupan i na raspolaganju, trebate se samo udobno smjestiti i krenuti u pretraživanje najboljih ponuda.

Usporedite isti proizvod u različitim web trgovinama

Na portalu Jeftinije.hr možete provjeriti i usporediti sve proizvode, provjeriti cijene i trgovine u kojima se prodaju. Interaktivna početna stranica portala Jeftinije.hr omogućuje vam pregled sezonskih proizvoda i trenutno najpopularnijih ponuda u web trgovinama.

Potrošačima je na raspolaganju i pametna tražilica u koju je dovoljno upisati vrstu proizvoda, model ili proizvođača kako biste u trenutku mogli pregledati najbolje ponude u pouzdanim web trgovinama.

U svakom trenutku, na početnoj stranici ili unutar kategorije proizvoda možete provjeriti i aktualne savjete i vodiče za kupovinu, a redovito se izmjenjuju i aktualni akcijski katalozi i letci najpopularnijih trgovina i vaših omiljenih supermarketa.

Jednostavnim koracima do najpovoljnijih ponuda i u najudaljenijim trgovinama

Korištenjem Jeftinije.hr portala dobivate slobodu pretraživanja ponuda u brojnim web trgovinama čije bi poslovnice bilo gotovo nemoguće fizički posjetiti, a u samo par klikova dostupne su vam i najudaljenije trgovine i njihove ponude koje su vam do sada možda bile teško dostupne i daleke.

Korištenjem Jeftinije.hr i usporedbom istih proizvoda u različitim web trgovinama vrlo brzo ćete uvidjeti koliko se cijene istog proizvoda mogu razlikovati s obzirom na trgovinu u kojoj se prodaju i kako brzom usporedbom i pregledom raznih trgovina možete uštedjeti i popriličnu svotu novca.

Iskoristite sve prednosti portala već kod iduće potrage i kupnje:

  • Provjerite 12 glavnih kategorija proizvoda, odaberite kategoriju koja vas zanima i provjerite što se nudi u trgovinama – proizvode možete pretraživati po kategorijama npr. Bijela tehnika, Televizori, Ljekarna, Odjeća i obuća, Dječje igračke, itd.
  • Usporedite proizvode koji vam se sviđaju i odaberite onaj koji će u potpunosti odgovarati vašim potrebama – ako se ne možete odlučiti koji proizvod kupiti uvijek je dobra ideja usporediti više sličnih modela.
  • Najdraže proizvode sačuvajte na listi proizvoda – kreirajte svoju listu za kupovinu i sačuvajte na njoj proizvode koji su vam se svidjeli i koje imate u planu kupiti.
  • Provjerite savjete i vodiče za kupovinu – pročitajte savjete i vodiče za kupovinu jer vam mogu biti od pomoći posebno kod kupovine proizvoda o kojima ne znate puno ili onima s kojima se susrećete prvi puta.

Na Jeftinije.hr prolistajte akcijske kataloge

Na portalu Jeftinije.hr svakog se dana objavljuju novi aktualni akcijski katalozi i letci svih najpopularnijih trgovina i vaših omiljenih supermarketa. Iskoristite priliku i na jednom mjestu provjerite sve aktualne kataloge i akcijske cijene.

Svaki se katalog može pretraživati i pomoću tražilice koja će izdvojiti sve kataloge u kojima se spominje traženi proizvod. Osim uštede vremena, živaca i novca, zahvaljujući digitalnim katalozima sve važne informacije su u svakom trenutku samo jedan klik daleko od vas.

Zašto potrošači vjeruju portalu Jeftinije.hr?

Kod kuće na računalu, na tabletu ili pametnom telefonu u pokretu, Jeftinije.hr vam omogućuje brz i pregled svih vrsta proizvoda u brojnim web trgovinama, a jednostavno, brzo i pregledno pretraživanje pomoći će vam da kupite najbolji proizvod po najboljoj cijeni.

Prema mišljenju i ocjeni kupaca koji redovito kupuju u web trgovinama, portal Jeftinije.hr alat je kojeg treba koristiti pri online kupovini jer se na njemu prikazuju samo ponude provjerenih i pouzdanih web trgovina. Riječ je o portalu koji na jednom mjestu prikazuje više od milijun proizvoda iz gotovo 250 web trgovina iz cijele Hrvatske!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave