Što umirovljenici očekuju od novoizabranog predsjednika HSU-a?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Unutarstranački izbori u HSU-u su se održali 02.12. ove godine a rezultati objavili dan kasnije kada je za novog predsjednika izabran general Veselko Gabričević.

 

U svom programu general Veselko Gabričević je isticao kao poseban prioritet obnovu suradnje sa umirovljeničkim udrugama i isto tako žurno pokretanje procesa okupljanja umirovljeničkih stranaka pod jedan stijeg predvođen HSU-om. Od održanih unutarstranačkih izbora će uskoro proći i cijeli mjesec dana a da umirovljenici odnosno šira javnost nema nikakvu informaciju da se pokrenulo bilo što od navedenih prioriteta odnosno javno iznesenih obećanja. Kako je politika javna djelatnost jasno je da veliku ulogu u percepciji svake stranke ili pojedinca u javnosti, još više ako je riječ o parlamentarnoj stranci što HSU jeste, imaju mediji jer se preko njihovih objava u najvećoj mjeri formira javno mnijenje o svakoj stranci i pojedincu što je u konačnici od velike važnosti prilikom svake analiza ili kreiranja novih poteza odnosno politika.

 

Postavljamo (vam) pitanje da li su umirovljenici i potencijalni partneri u prvom mjesecu mandata novog predsjednika HSU-a generala Veselka Gabričevića zadovoljni tempom i razvojem događanja ili misle da se sa najavljenim promjenama trebalo krenuti prvim danom od izbora novog predsjednika?

Smatrate li da se general Veselko Gabričević treba odmah nametnuti kao novi politički lider HSU-a i umirovljenika koji se sa partnerima već trebao predstaviti javnosti zajedničkim tiskovnim konferencijama, priopćenjima, inicijativama itd?

 

POGLEDAJTE ZADNJI  OBEĆAVAJUĆI INTERVJU !

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?