Šokantno: Zbog ove dvije stvari obolimo od raka!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Je li moguće da je istina jednostavna kao što tvrdi njemački stručnjak? Provjerite koje dvije namirnice uzrokuju rak!

 

Njemački stručnjak i dobitnik Nobelove nagrade dr. Haraid Zur Hausen tvrdi da su govedina i kravlje mlijeko uzroci raka. Govedina, prema njegovim riječima, jedan je od najvećih krivac za rak debelog crijeva.

Mnogi drugi stručnjaci također tvrde da crveno meso može izazvati rak. Meso s roštilja također je kontroverzno. Smatra se da pretjerano pečeno meso izaziva i ovu ozbiljnu bolest, jer pečenje oslobađa kancerogene tvari.

Dr. Haraid Zur Hausen, međutim, također je objasnio da su istraživanja pokazala da ljudi u Indiji gotovo da i nemaju rak. To je i zato što ne jedu kravlje meso. Indijci također začinjavaju svoja jela, pretežno vegetarijanska, vrlo ljekovitim začinom kurkumom. Pokazalo se da uništava stanice raka.

Statistički podaci također pokazuju da u azijskim zemljama piju puno manje kravljeg mlijeka, koje povezuju i s manje karcinoma. Azijci jedu vrlo malo mlijeka, a također i mliječnih proizvoda.

Rak je u porastu od Drugog svjetskog rata, kada je započela masovna proizvodnja govedine i uvoz s u zemlje širom svijeta.

U međunarodnom časopisu Cancer, dr. Zur Hausen objavio je studiju o istraživanju kravljeg mesa i mlijeka. Dokazao je da elementi pronađeni u DNK ovih životinja mogu izazvati rak kod ljudi.

Za koga ćete glasati na parlamentarnim izborima?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave