SODA BIKARBONA- ŽIVOTNI ELIKSIR

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Istraživanja dokazuju da ako pijete sodu bikarbonu, možete olakšati tegobe i ublažiti reumatoidni artritis. Dokazano je da soda bikarbona pozitivno utječe na smanjenje upala kod zglobova. Pacijenti koji su pili sodu bikarbonu sa vodom nakon samo 2 tjedna imali su manje stanica imunološkog sistema koje potiču upalu, a više onih koje je umiruju.

Prema dokazima istraživanja, ovakvi procesi, odnosno prelazak iz upalnog u protuupalno stanje uz pomoć sode bikarbone, primjećen je i u bubrezima, krvi i slezini. Dokazano je i da je vid terapije sa sodom bikarbonom potpuno bezopasan.

Također, u ranijim istraživanjima je dokazano da soda bikarbona utječe na smanjenje kiseline u gastro traktu trudnice i tako smanjuju rizik od porođaja carskim rezom.

Soda bikarbona ima i blagotvorno djelovanje kod pacijenata kojima je uvećana slezina i utječe na smanjenje upale u mnogim organima.

Ako se odlučite probati terapiju sa sodom bikarbonom, onda svakog dana razmutite pola žličice sode u čaši vode, odnosno 3 g sode na 2 dl vode.

Soda bikarbona je pravi životni eliksir i čuva vaše zdravlje.

Pročitajte više:

Soda bikarbona za smirenje želuca

Terapija sodabikarobnom

Soda liječi crveni osip!

 

Za koga ćete glasati na parlamentarnim izborima?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave
napovoljnija invalidska kolica