Slijedite primjer! SVE PO ŠEST KUNA Splitski restoran uveo kavu za penziće: ‘Vrlo su ponosni, ali im se sviđa’

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

 

 

SPLIT – Kava za penziće – šest kuna upravo to piše na kasi poznatog splitskog restorana – zalogajnice Corto Maltese freestyle food. U slučaju da im na kavu dođu sugrađani treće životne dobi, restoran im sve vrste kave nudi po cijeni od šest kuna. Akciju su uveli nedavno, a sliku monitora s kase objavili su na društvenim mrežama. “Stalno uvodimo neke akcije i novosti, htjeli smo na taj način počastiti inače starije sugrađane”, rekao je za 100posto vlasnik Danijell Nikolla. Akcija se pomalo primila i među starijim građanima Splita, nije se dogodila ogromna navala, a kaže vlasnik oni poštuju vrijeme ručka i večere te neće u to doba sjediti na piću.

Instagram

Instagram

“Vidimo da im se jako sviđa, oni su najponosniji, dosta kriju što im je mala penzija. Ali vidimo da je krenulo, dosta sramežljivo ali je krenulo. Ako će to pomoći barem i jednom penzioneru mi smo zadovoljni”, objašnjava Danijell.

To je samo jedna u nizu akcija u restoranu, ljeti dijele besplatne čaše aromatizirane vode svim strancima koji prolaze. “Prevruće je ljeti, ako gosti šeću cijeli dan po gradu, zastanu i uzmu čašu vode, nas to ništa ne košta, a napravili smo jednu lijepu priču.Na kraju krajeva imamo jednu od najboljih voda u Europi”, objasnio je vlasnik restorana. Vidjeli su da se gostima to sviđa, jer im je terasa puna plastičnih čaša, a primijetili su da su i drugi ugostitelji to počeli raditi.piše jutarnji.hr

Za koga ćete glasati na parlamentarnim izborima?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave