PRIPAZITE! Na bankomatu utipkala iznos od 2000 kuna, pa napravila kobnu grešku

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Ženi (40) uskoro počinje suđenje zbog neobičnog kaznenog djela kojeg je, prema optužnici, počinila u siječnju ove godine u Virovitici.

Priča ide ovako: jedna je gospođa došla na bankomat, stavila karticu i utipkala iznos od 2000 kuna. No, kako bankomat nakon toga dulje vrijeme nije reagirao, gospođa je uzela karticu i otišla.

Tamo je slučajno prolazila 40-godišnjakinja i primijetila da je bankomat ipak izbacio 2000 kuna. Odlučila ih je uzeti i zbrisati.

No, gospođa je vrlo brzo dobila obavijest banke da joj je na bankomatu isplaćen iznos od 2000 kuna. Kad je odlučila provjeriti što se dogodilo, shvatila je da je okradena.

Kradljivicu su otkrili vrlo brzo, vjerojatno uz pomoć snimke nadzorne kamere, piše Danica.hr

“Okrivljenu 40-godišnjakinju se tereti da je 19. siječnja u Virovitici, nakon što je druga žena namjeravala podići 2000 kuna, koji joj bankomat nije odmah isplatio već nakon što se udaljila, taj novac uzela s bankomata i zadržala za sebe.

Tereti je se da si je time pribavila nepripadnu imovinsku korist u iznosu od dvije tisuće kuna na štetu druge osobe”, navodi se u optužnici virovitičkog državnog odvjetništva.

Koji je vaš favorit za gradonačelnika Grada Zagreba?
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?