Poučna priča o vezi između ljubavi i istine

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Vrlo lijep par bio je vjenčan više od 10 godina i nisu imali ni jednog djeteta, a bližila im se 11. godina. Dave i Sara ostali su zajedno i nadali se da će dobiti dijete prije nego što prođe njihova 11. godina, jer su bili pod pritiskom prijatelja i obitelji da se razvedu. Ali nisu se mogli rastati zbog njihove snažne ljubavi. Prošli su mjeseci i jednog dana, dok se Dave vraćao sa posla, vidio je svoju ženu kako hoda sa nekim muškarcem.

Čovjek je držao svoje ruke oko njenog vrata i tako su šetali .Izgledali su veoma sretno. Više od tjedan dana, viđao je svoju ženu sa istim muškarcem na raznim mjestima i jedno večer dok se Dave vraćao sa posla , vidio je muškarca koji je dovezao njegovu ženu kući i poljubio je u obraz. Dave je bio ljut i tužan, ali o tome nije razgovarao sa svojom ženom.

Dva dana kasnije nakon napornog dana na poslu, Dave je uzimao vodu iz aparata kada je telefon zazvonio. Javio se i osoba je rekla : ”Zdravo draga, dolazim večeras u tvoju kuću da te vidim kao što sam i obećao.” Dave je spustio slušalicu. Bio je to muški glas i on je bio uvjeren da je to bio onaj muškarac sa kojim je uvijek viđao svoju ženu. Odjednom se uplašio da je svoju ženu predao drugom muškarcu. Staklena čaša mu je pala iz ruku i razbila se u komadiće.

Njegova žena je dotrčala u sobu i pitala ga, ”Je li sve u redu?” U bijesu, gurnuo je ženu i ona je pala. Nije se micala niti ustala. Dave je tada shvatio da je ona pala na mjesto gdje je on razbio čašu. Veliki komad stakla ju je probio. Osjećao je njeno disanje, puls, i otkucaje srca ali ona je ležala beživotna. U potpunoj zbrci vidio je omotnicu u njenoj ruci. Uzeo ju je, otvorio i bio šokiran sadržajem – to je bilo pismo.

Čitao je:
”Moj dragi mužu, riječi ne mogu opisati kako se osjećam pa sam to morala zapisati. Idem kod doktora više od tjedan dana i željela sam biti sigurna prije nego što ti kažem vijesti.

Doktor je potvrdio da sam trudna , nosim blizance 2 mjeseca. Isti taj doktor je moj davno izgubljeni brat koga nisam dugo vidjela nakon vjenčanja. Obećao je da će brinuti o meni i mojim bebama najbolje što zna.
Isto tako je obećao da će ručati sa nama danas. Hvala ti što si bio uz mene.
Tvoja draga žena.”

Vijesti:

Zašto vas liječnici ne upuću u vaša prava?
Pa ti reci!
Što prvo strada? Tijelo ili psiha…

Pismo mu je ispalo iz ruke. Netko je pokucao na vratima, to je bio isti onaj muškarac kog je viđao sa svojom ženom, rekao je, ”Zdravo Dave, nadam se da sam u pravu. Ja sam Max, brat tvoje žene.” Odjednom, Max je primijetio svoju sestru koja je ležala na podu. Odvezao je brzo u bolnici i ona je bila u komi. Izgubila je blizance.

Pouka:
Ne smijemo biti previše brzi i poduzimati radnje u našoj vezi ili braku, prije nego smo ispitali našeg partnera ili supružnika o onome što smo vidjeli ili čuli. Svi imamo svoje greške .Ne bi smjeli previše rano osuđivati druge. Nije sve ono što vidite i čujete o nekome istina. Uvijek naučite kontrolirati se u bilo kojoj situaciji, bez obzira šta ste vidjeli ili čuli.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

CROATIA FIRST!!

Pažljivo slušajući što su sve naši političari pričali i još uvijek pričaju nakon nastupa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?