Potrošački kodovi – kako nas proizvodi nastoje osvojiti

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Nakon veoma uspješnog besplatnog ciklusa Zdravstvene pismenosti nastavljamo s kratkim besplatnim predavanjima Sveučilišta za treću dob.

U srijedu (16.3.) na rasporedu je predavanje Potrošački kodovi – kako nas proizvodi nastoje osvojiti, profesora Brune Grbca.

Za ostvarivanje uspjeha na dugoročnoj osnovi potrebno je potrošače upoznati i uspostaviti takve odnose  s kojima će ih se osvojiti, zadržati i jačati suradnju. Upoznati potrošače znači upoznati njihove osobitosti i ponašanja u procesu kupnje. Međutim, za zadržati potrošače  na način da postanu lojalni i za jačanje suradnje s njima potrebno je  razviti partnerske odnose što je i tema ovog susreta Sveučilišta za 3. dob. Uz predavanje o razvoju partnerskih odnosa s potrošačima, predviđen je i timski rad na jednom poslovnom slučaju, a aktivni će sudionici biti prigodno nagrađeni.

Predavanje je zakazano za 17:00 sati (srijeda, 16.3.) na Filozofskom fakultetu (soba 104, kampus Sveučilišta u Rijeci).

Sveučilište za treću dob nudi neformalni oblik obrazovanja koji osobama treće životne dobi omogućuje stjecanje novih spoznaja i povezivanje stečenog znanja s osobnim životnim iskustvom. Program se provodi u suradnji s Gradom Rijeka i Gradom Opatija.

e-mail: 3.dob@uniri.hr
telefon: 051-584-861

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor:penzici.rijeka.hr

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

CROATIA FIRST!!

Pažljivo slušajući što su sve naši političari pričali i još uvijek pričaju nakon nastupa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?