POLARIS mi je spasio nogu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Zahvaljujući ovom čudesnom proizvodu, izbjegao sam amputaciju nožnih prstiju“, tvrdi Miroslav Čorni.

Nedavno nam se javila gospođa Marija Čorni iz Kanade, sa kojom smo se imali prilike čuti i ranije u nekoliko navrata. Od uzbuđenja nam je jedva uspjela reći kakva poboljšanja je postigao njen suprug koristeći POLARIS disk po pitanju svoje zdravstvene problematike. Dogovorili smo se ćemo se čuti naknadno jedan dan da nam sve ispiča. Evo šta nam je ispričao gospodin Miroslav Čorni: “ U studenom 2016. operiran sam zbog problema sa cirkulacijom i u lijevu nogu su mi ugradili dva stenta. Vrlo brzo nakon toga otvorile su mi se rane na lijevom stopalu,  posebno između prstiju i na peti, što se često događa nakon ovakvih intervencija. Biti dijabetičar dodatno otežava zaraštanje rana, pa sam završio sa ozbiljnim komplikacijama. Moja supruga je čula za POLARIS disk i odmah ga naručila.

Koristio sam disk po uputstvima dr. Tomića, te sam ga posebno stavljao pod svoja stopala. Nastavio sam posjećivati svog kirurga, koji je bio vrlo zabrinut da će morati u jednom trenutku napraviti amputaciju prstiju na nozi. Bio sam uporan i nastavio koristiti disk. U Listopadu 2017. kada sam otišao na posljednju kontrolu, kirurg je bio zaprepašten vidjevši potpuno zacijeljene prste, kao i to da mi se boja kože potpuno vratila u normalnu. Rekao je: “Tako mi je žao što nisam fotografirao promjene u ranijim fazama, jer mi moje kolege ovo neće vjerovati.” Hvala vam za POLARIS disku, ovo je zaista poklon čovječanstvu.”  (Miroslav Čorni, Etobicoke Ontario, Kanada)                                                                                                                                                                                                      O važnosti cirkulacije na ljudsko zdravlje nije potrebno posebno govoriti. Ovo je samo još jedan od primjera kakvi su efekti POLARIS diska upravo na poboljšanje cirkulacije. Ovi rezultati na koži su vidljivi golim okom i zato na nas ostavljaju tako velik utjecaj. Ali isto to se događa i sa unutarnjim organima kada im se omogući dotok svježe krvi bogate kisikom i hranjivim tvarima, pri čemu POLARIS disk može puno pomoći. Iako se ne vide golim okom, te promjene na bolje se osjete kroz olakšanje i poboljšanje općeg zdravstvenog stanja.

 

SPECIFIČNA PRIMJENA POLARIS-A KOD:

Svih vrsta bolova, bolne kralježnice i zglobova, loše cirkulacije, opstipacije, problema s crijevima i želucem, hemoroida, ginekoloških i uroloških problema, PMS-a, klimakteričnih tegoba, neplodnosti, oslabljenog libida i potencije, uvećanja prostate, pretilosti, plućnih i srčanih problema, problema sa štitnjačom i sinusima, glavobolje, nesanice i lošeg raspoloženja…

 

O AUTORU :

Dr. Dino Tomić, spec. ginekologije i porodništva

Preko 20 godina  bavi se istraživanjem drugih mogućnosti liječenja izvan ograničenih domena klasične medicine: kvantnom i biorezonantnom medicinom, homeopatijom, akupunkturom i energetskim tehnikama.

 

Naručivanje putem telefona:

Tel. 095 5155 446

Cijena: 295kn + 32 kn poštarina

E-mail: info@polarisdisk.hr

www.polarisdisk.hr

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave