Pogledajte Sanaderovu imovinu od nekoliko milijuna eura koja će mu biti zaplijenjena

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Foto:Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Protiv bivšeg premijera Ive Sanadera pokrenuta je ovrha, preko koje će država naplatiti svu štetu zbog afere Planinska. Sanader će, osim što mora vratiti novac, morati izdržati i kaznu zatvora od šest godina.prenosi

Sanaderova imovina je golema, a većina leži u umjetninama, kojih ima više od 400. Vrijednost im se procjenjuje na oko vrtoglavih milijun eura. Vlasnik je nekoliko stanova, brojnih zemljišta, skupocjenih satova, ali i dionica Hajduka, preko kojih bi se država također mogla naplatiti za sva dugovanja.

Kada je Sanader uhićen, Jutarnji list među prvima je ušao u vilu u kojoj su Sanaderovi živjeli te objavio ekskluzivne fotografije silnih umjetnina koje posjeduje Ivo Sanader. U kolekciji Sanader ima i neka izuzetno rijetka umjetnička djela, koja vrijede pravo malo bogatstvo.

Impozantna vrijednost skriva se i u njegovoj skupocjenoj kolekciji satova, a među luksuznije ubrajaju se A. Lange und Söhne, model Grand Lange 1, Blancpain Villeret Ultra Slim, Cartierov Pasha te IWC-ov Big Pilot.

Vijesti:

Najstrože čuvana tajna hrvatskog zdravstva. Nevjerojatno.
Hitna prevencija nasilja nad starijim osobama
12 simptoma dehidracije

Je li vam javno cijepljenje političara vratilo povjerenje u cjepivo AstraZeneca?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?