OTVORENE PROSTORIJE MATICE UMIROVLJENIKA OPĆINE VELIKA

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Matica umirovljneika općine Velika uselila se u nove prostorije veličine 55 četvornih metara koje je im ispod tribina tamošnjeg nogometnog stadiona dala na korištenje Općina.

Na prigodnoj svečanosti presijecanjem vrpce prostorije je predao na korištenje Valentin Raguž, pročelnik Upravnog odjela te općine. Prostore i korisnike blagoslovio je vlč. Dražen Akmačić, župnik župe Sv. Augutina u Velikoj.

Ovom prigodom mješovita pjevačka skupina i glazbeni sastav Matice umirovljenika, poznati pod nazivom Ledena berba, izveli su državnu himnu, te nekoliko pjesama iz svog repertoara, a riječ o vlastitim skladbama autora Konrada Katića koje su objavljene na tri glazbena albuma.

 

Predsjednik Matice umirovljenika općine Velika Konrad Katić zahvalio je Općini Velika na potpori kod uređenja i opremanja prostora gdje su umirovljenici veliki dio poslova obavili dobrovoljno uz utrošak i vlastitih sredstava Matice.

Prostor zadovoljava naše potrebe što znači za manja okupljanja i druženja, probe pjevača i glazbenika, kao i dramske sekcije, tu imamo priručnu kuhinju i sanitarni čvor, a slijedi još nabavka dijela namještaja, te rješenje grijanja nakon što do objekta bude instaliran plinski vod.(Hul)

Piše:Jelenko Topić

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

CROATIA FIRST!!

Pažljivo slušajući što su sve naši političari pričali i još uvijek pričaju nakon nastupa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?