Mirko Galić komentirao transfer Marka Pavića

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Izvor: Pixsell / Autor: hrt

Poznati novinar Večernjeg lista Mirko Galić komentirao je zamjenu ministarskog mjesta Marka Pavića. Od svih ministara koji su se našli u Plenkovićevoj rekonstrukciji, Pavić je možda i najbolje prošao. Umirovljenici ne će tako brzo zaboraviti svog bivšeg ministra.

Poznati novinar Večernjeg lista Mirko Galić jučer je na N1 televiziji komentirao rekonstrukciju Vlade, a posebno se dotaknuo teme ministra Marka Pavića.

“Nije dirao u ministra koji je u sukobu s ozbiljnim sindikalnim centralama u ovoj državi.
Taj zakon, ja mislim da je on prije svega loše komuniciran. On je imao jednu vrlo lošu, vrlo površnu i vrlo jednostavnu komunikaciju iz koje su nastali mnogi nesporazumi koji su se mogli izbjeći”, rekao je iskusni Galić.

Ministar Pavić svojom je lošom komunikacijom čitavo pitanje mirovinskog sustava uspio svesti na jedno jednostavno -više hoće li se u mirovinu sa 65 ili 67 godina, i to za 15 godina.

Vijesti:

Kredit u mirovini ili ne?
Koji su domovi za starije u Hrvatskoj a gdje se možeš sigurno smjestiti?
Balada o drugačijima

“Njega je premjestio s jednog osjetljivog resora da ne bi produžavao sukob sa sindikatima i premjestio ga je na drugi osjetljivi resor gdje se mora puno raditi, gdje će njegova energija biti bolje upotrijebljena, ako je ima”, nadodao je poznati novinar.

Taj resor, kaže Galić, može dati najviše ili najmanje rezultata – ovisi o organizaciji i inicijativi koju će vlast imati.  Za taj resor Galić tvrdi da je jedan od najvažnijih jer Hrvatska uvelike koristi EU sredstva.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?