Maloljetnici opljačkali trgovinu pa pretukli 55-godišnjaka

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

U petak se u Varaždinu odvijala prava drama u kojoj su sudjelovali maloljetni lopovi. Prema izvješću policije, maloljetnici su opljačkali trgovinu, a zatim i pretukli prolaznika.

– U petak, 18. ožujka oko 19.40 sati u ulici Stanka Vraza u Varaždinu, dvojica maloljetnika u dobi od 16 i 17 godina, počinili su Razbojničku krađu na štetu 55-godišnjaka. Navedeni su provalili u trgovinu u Vrazovoj ulici, pri čemu ih je prolazeći pored trgovine, uočio oštećeni. On je ušao u trgovinu i zatvorio ulazna vrata u namjeri da ih zadrži do dolaska policije, no isti su ga u kraćem naguravanju izudarali alatom po glavi i pobjegli iz trgovine – kažu u policiji.

Nasilne lopove policija je ubrzo pronašla.

– Navedeni su ubrzo pronađeni po policijskim službenicima i dovedeni u Policijsku upravu varaždinsku na kriminalističko istraživanje, uz uporabu sredstava za vezivanje. U Policijskoj su upravi pregledani po liječniku ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije te je utvrđeno da nisu zadobili ozljede uslijed uporabe sredstava za vezivanje. Medicinska je pomoć pružena i napadnutom 55-godišnjaku, a isti je zadobio natučenja po glavi. U kontaktu s vlasnicom trgovine u koju je provaljeno, utvrđeno je da je iz trgovine otuđen iznos od 1 000 kuna. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju u prisustvu dežurne socijalne radnice Centra za socijalnu skrb Varaždin, maloljetnici su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske – priopćili su iz policije,prenosi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?