Liječi reumu, uklanja bol u zglobovima i kostima bolje od svih lijekova!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Ova ljekovita super hrana može vam brzo pomoći da izliječite upale zglobova i riješite se bolova u kostima, donjem dijelu leđa, leđima.

Ricinusovo ulje dolazi iz Indije i smatra se super namirnicom. Izuzetno je ljekovit, pomoću njega možete ublažiti i ukloniti mnoge tegobe.

Ricinusovo ulje sadrži ricinoleinsku kiselinu, što joj daje zaista čudesnu snagu. Liječi kožu, potiče rast trepavica i obrva, uključujući i kosu. Također se koristi za ublažavanje opstipacije, potiče rad crijeva. Ima antibakterijsko, protuupalno i antivirusno djelovanje.

Ricinusovo ulje također savršeno liječi upalu zglobova, ublažava i uklanja bolove u zglobovima, donjem dijelu leđa, kostima, kralježnici, vratu i koljenima.

Ali prije nego što ga upotrebljavate, morate znati da je ricinusovo ulje vrlo moćan lijek i zato ga je potrebno koristiti u malim količinama. Kao i svaki prirodni lijek, i ovo ulje može biti toksično u velikim količinama.

Stoga koristite ricinusovo ulje kap po kap. Na dlan nanesite nekoliko kapi ulja, a zatim kružnim pokretima masirajte mjesto upale ili boli na tijelu. Masirajte 20 minuta. Osjećat ćete olakšanje odmah nakon primjene.

Ponovite masažu ricinusovim uljem tri puta tjedno. Nakon nekoliko tjedana bit ćete oduševljeni rezultatima.

Za koga ćete glasati na parlamentarnim izborima?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave