Liječenje proširenih vena

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

UGS – personalizirana metoda po dr. Galiliju, najbolji je način liječenja proširenih vena,
jer trajno rješava problem bez operacije, bolova i rizika.

Poliklinika K-centar iz Zagreba postala je centar izvrsnosti prepoznat u svijetu po specifičnom programu liječenja osteoporoze i osteoartritsa, kao i proširenih vena temeljenom na principima personalizirane medicine i primjeni najnovijih tehnologija, što su prepoznali i brojni pacijenti iz udaljenih krajeva kao što su SAD i Koreja.

Proširene vene čest su problem kao posljedica venske insuficijencije, tj. popuštanja zalistaka unutar vena pri čemu se krv vraća u niže dijelove nogu te dolazi do zastoja u cirkulaciji. Uslijed nedostatka kisika javljaju se bolovi u mišićima, bujanje vena i propadanje kože, potkožnog tkiva te otvaranje rana. Računa se da oko 50% žena i oko 20 % muškaraca ima proširene vene, tj. vensku insuficijenciju.

Zbog značajne raznolikosti u procesima nastanka proširenih vena, ključan je personalizirani pristup u liječenju, a uspješnost zahvata leži isključivo u iskustvu i znanju liječnika budući da mora kod svakog pacijenta posebice prepoznatiloše  vene koje uzrokuju zastoj u cirkulaciji te prilagoditi zahvat upravo tom pacijentu.

Zahvat se izvodi tako da se u venu, koja je uzrok problema, pod kontrolom ultrazvuka injicira otopina lijeka, u određenoj dozi i na određeno mjesto, na određen način prilagođen baš tom pacijentu. Time se izaziva lokalna upala s posljedičnom fibrozom, što dovodi do trajnog zatvaranja bolesne vene i preraspodjele krvotoka na zdrave vene.

 

Rezultat je trajan, a zahvat posve neinvazivan bez ikakve boli i anestezije, rizika ili nuspojava te je pacijent odmah pokretan i spreman povratku svojim svakodnevnim obavezama.

UGS personalizirana metoda liječenja po Dr.Galiliju provodi se u Poliklinici K-centar u suradnji sa samim Dr. Yairom Galilijem, vodećim stručnjakom za vene u svijetu koji je ovu metodu usavršio u proteklih 20 godine sa preko 100 000 učinjenih zahvata.

 

Poliklinika K-centar
Adresa: Vrbik 8a, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/6391-561
Email: k-centar@k-centar.hr

Za koga ćete glasati na parlamentarnim izborima?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave
napovoljnija invalidska kolica