Koprivnica: Nepoznata osoba daruje stanovnike jedne stambene zgrade svježim povrćem

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Prema pisanju portala Epodravina nepoznati darivatelj povrća česta je tema ovih dana među susjedama s četvrtog kata jedne zgrade u Koprivnici.

Svježe ubrano povrće već ih je nekoliko puta dočekalo na samom ulaze zgrade, uredno izloženo u košarici s natpisom “Sve besplatno, osim košarice“.

Volju dobročinitelja za sada svi poštuju, pa se i košarica puna svježeg povrća ponovo neki dan ukazala na hodniku zgrade.

Mirjana Hrgović godinama stanuje na četvrtom katu šestice TKT-a i ne pamti da se ikada do sada takvo što događalo, no neizmjerno ju je razveselio ovakav potez. – Prije mjesec i pol dana netko je ostavio krumpir, dvije vreće i to lijepi krumpir, bilo ga je oko deset kilograma. Sad nam je pak ostavio košaricu s tikvicama, krastavcima, na ulazu pored poštanskih sandučića. Malo nas ima starijih u zgradi koji bi se još bavili vrtom, a sumnjam da je to netko mlađi – pojasnila je Mirjana za portal Epodravina.

U ovom vremenu kada je novo normalno u potpunosti zamijenilo staro normalno, promišljamo, preispitujemo se i zaista je pohvalno kada se osoba ili više njih sjeti svojih susjeda i starijih osoba i odluči ih tako nesebično darivati.

Davorka Ožura

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

CROATIA FIRST!!

Pažljivo slušajući što su sve naši političari pričali i još uvijek pričaju nakon nastupa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?