“Ja je volim, a oni me LINČUJU”: Zgodnog muškarca (35) napali što je u vezi sa bakom (80)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Oboje se kunu u pravu ljubav dok cijeli svijet sumnjičavo vrti glavom.

Aris Jones (80) iz Somerseta zaljubila se u 45 godina mlađeg Egipćanina Mohameda Ahmeda Ibrihama i uživa u najljepšim danima svog života.

 

Međutim, dok joj prijateljice zavide na daleko mlađem i ljepšem momku u odnosu na muževe koje one imaju, dotle Mohameda napada cijeli svijet.

Jako veliki broj ljudi tvrdi da je on u vezi sa Aris jer je namirisao njen novac i ostale koristi, uključujući i boravišnu vizu na tlu Velike Britanije ako se kojim slučaje vjenčaju.

 

A to mu je i sljedeći plan – da zaprosi Aris i bude s njom do kraja života, iako zna da joj je već 80. Aris i Mohamed su gostovali u veoma popularnoj emisiji “This morning” na Ostrvu, gdje se Egipćanin otvorio oko svih muka kroz koje prolazi.prenosi

“U jednom trenutku mislio sam da će me na društvenim mrežama linčovati. Svi oni trebaju ići do đavola! Imao sam i prije Aris posao i dobar život. Nisam sponzor i ne trebaju mi papiri za Ostrvo. Samo želim da sam sa Aris jer je volim. Ona me razumije i dijeli sa mnom i dobro i zlo”, rekao je Mohamed.

Aris je odgovorila na prozivke na svoj način.

“On je nježan, pažljiv i veoma dobar u krevetu. Šta više treba poželjeti”, rekla je žena.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave