Hrvatska stranka umirovljenika dala je kritiku na rad Josipa Aladrovića

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

HSU komentirao je rekonstrukciju Vlade i uputio kritiku novom ministru. Oni smatraju da Aladrović očito nije upućen u mirovinski sustav ukoliko tvrdi da su mirovine rasle.

Ova stranka zaključuje kako rekonstrukcija Vlade, koju je predstavio premijer Andrej Plenković, nije donijela ništa dobro, već samo borbu za vlast i moć unutar vladajuće stranke. Pripadnici HDZ-a zapravo uopće ne brinu za interese građana.

“Josip Aladrović pokazuje nepoznavanje mirovinskog sustava kada tvrdi da su mirovine rasle 7,54 posto što je netočan podatak ili svjesna manipulacija.” – komentirao je Silvano Hrelja, predsjednik HSU-a. Smatra kak nakon povećanja mirovina zapravo nije došlo do značajne promjene koja bi građanima treće dobi omogućila dostojanstven život.

Vijesti:

Najčešće kronične bolesti kod starijih osoba
Zašto se zapravo svađamo?
VIDEO: Pogledajte što zapravo znači stariti?

Komentirao je i radna mjesta u industriji, a posebice je stavio naglasak na brodogradnju. Navodi kako je potrebno da ljudi duže zadržati na tržištu rada, ali Vlada ne poduzima ništa kako bi se riješio problem propadanja radnih mjesta u sektoru industrije.

Hrelja je završio izjavom kako je žalosno što se članovi Vlade i HDZ-a nisu potrudili odabrati prave ljude koji bi unijeli neku promjenu, već su zaokupljeni samo svojim interesima.

 

Za koga ćete glasati na parlamentarnim izborima?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave