Gospodin Bongard: Najveća faca među umirovljenicima!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Dok njegovi vršnjaci u miru provode svoje umirovljeničke dane osmog desetljeća, te dok mlađi maštaju da uopće dožive te godine, njemački “neuništivi djed” Heinz-Werner Bongard postao je prava internet senzacija nakon što su društvenim mrežama počele kružiti njegove fotografije.

Ne radi se o “običnom” djedu, budući da je gospodin Bongard višestruki njemački prvak u bodybuildingu, te vlasnik rekorda u benč potisku.

U mladim danima fizičkim aktivnostima se ozbiljnije počeo baviti kada je krenuo s treninzima boksa i hrvanja, a tokom perioda provedenog u vojsci razvio je strast prema dizanju utega. Teška povreda i oporavak od loma ga je potpuno okrenuo prema bodybuildingu, jer je prvo radio vježbe u sklopu rehabilitacija, da bi onda samo nastavio i u kasnijim godinama preorijentirao se u profesionalce.

Heinz-Werner Bongard

Heinz-Werner Bongard

Fotografije gospodina Heinza-Wernera Bongarda nastale u kućnom dvorištu koje su pokazale da je moguće biti “faca” i u poznoj starosti, pa i sa 72 godine imati fenomenalno isklesane mišiće, rezultat su neprestanog ozbiljnog treniranja. Tako je ovaj fenomenalni Nijemac jedanaest godina ranije postao njemački seniorski prvak u bodybuildingu.

Heinz-Werner Bongard

Inače pored strasti za utezima i motorima koja se ne gasi, živi mirnim obiteljskim životom, oženjen je, otac je, ali  i djed dvije unuke. Nema sumnje da se i jedna i druga hvale prijateljima kako imaju najseksi djeda koji sa svojih 175 centimetara visine u nevjerovatno dobroj formi i dalje održava svoje 72 kile mišića.

Za koga ćete glasati na parlamentarnim izborima?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave
napovoljnija invalidska kolica