Druga strana priče o Damiru Škari…Evo što kaže njegov znanac

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Foto:Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Skandal koji potresa hrvatsku političku scenu, a čiji je glavni akter bivši HDZ-ov saborski zastupnik Damir Škaro, na svojem je Facebooku prokomentirao i profesor Slaven Letica, koji dotičnog dobro poznaje.prenosi

Letičinu objavu prenosimo u cijelosti:

“Moram biti krajnje iskren i reći da me šokirala i užasnula vijest da je uhićen bivši boksač, olimpijac, saborski zastupnik i još svašta nešto, dr. Damir Škaro. Uhićen je zbog kaznene prijave zasad nepoznate liječnice kojoj se za pomoć obratila zaposlenica Autokluba Siget koju je g. Škaro navodno silovao. Strašna je to optužba. Ako se pokaže i dokaže točnom, potvrdit će kako nitko i nikada ne može proniknuti u tajne ljudske duše i naravi.

Damira poznajem vrlo dugo. Bio sam recenzent nekoliko njegovih knjiga, pa i promotor njegove prve knjige ‘Marketing u politici 21. stoljeća’. U promotivnom slovu prije dvadeset godina (1999.) u prepunoj Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade rekao sam ono što mislim i danas: da me fascinira činjenica da netko tko je dobio stotinu ili petsto tisuća izravnih boksačkih udaraca u glavu ima uopće potrebu za – pisanjem knjiga.

Damir sebe smatra i javno se predstavlja kao veliki vjernik te kao plemenit čovjek koji je uvijek spreman braniti i pomoći slabe i ranjive.

Vijesti:

NAJBOLJI DOMOVI U HRVATSKOJ
Prevarila nas žena koju smo plaćali
Udomljavanje osoba treće životne dobi

Predsjednik Tuđman ga je volio jer je na prvu crtu bojišnice, doduše na ‘kratki izlet’, odveo Hrvatsku sportsku satniju u kojoj su bili, primjerice, Perica Bukić, Branko Cikatić, pa i Ante Nobilo, a pridružili su im se, kod odlaska u Komarevo, Jura Stublić i Dino Dvornik.

G. Škaro ima dvije prelijepe kćeri i krasnu suprugu, što optužbu za silovanje čini još strašnijom.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave
napovoljnija invalidska kolica

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?