Dr.Life vjeruje da je upravo on slika zdravlja!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Jeste li ikad vidjeli bilborde na kojima se nalazi stariji muškarac bez majica koji nosi samo traperice … i njegov rastrgan abs? Suprotno uvriježenom mišljenju, ti oglasi ipak nisu Photoshopirani 

Čovjek koji se reklamira je 75-godišnji dr. Jeffry Life, koji je postao ikona plakata za super starenje. Ali nije uvijek tako izgledao. Ranije je imao  prekomjernu tjelesnu težinu no ipak je uspio trčanjem i vježbanjem  sve nadoknaditi dok nije navršio 60. Tada se počeo uvelike transformirati.

 

 

Sada je napisao knjigu bestselera New York Timesa, “The Life Plan Diet: Postanite zdravi u srcu, napunite svoj seksualni život i učinite drugu polovicu svog života najboljim dijelom svog života.”

Dijeli sa svima ono što je naučio o poremećaju hormona koji mnogi od nas proživljavaju  kroz starenje. Ono se temelji na kontroverzi oko testosterona i ljudskog hormona rasta i to je ono u što vjeruje sada nakon 10 godina proučavanja hormona.

Osim toga, otkrijte zašto je vidio dokaz da nikada nije kasno za promjenu načina života i zašto je veliki vjernik u siguran trening snage za život. Da biste saznali više o njegovim knjigama, kliknite ovdje kako biste posjetili DrLife.com.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave