Baranjski „Vinski bor maraton“ spreman da i ove godine oduševi tisuće posjetitelja

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Baranjski „Vinski bor maraton“ spreman da i ove godine oduševi tisuće posjetitelja

Prijavi se i ti dok još ima mjesta! Osjeti jesen u Baranji i vidimo se 24. i 25. rujna!

 

Baranjski surduci broj posljednje dane do 16. po redu Vinskog bor maratona. Održat će se, kao i proteklih godina, zadnji vikend u rujnu. Petak 24. rujna ponovo je rezerviran prema već iskušanom recptu za „Premium maraton“ kada posjetitelji imaju priliku kušati najbolje od najboljeg, vina baranjskih vinara vrhunske kvalitete. 

Subota je tradicionalno rezervirana za već tradicionalni maraton za koji na startu dobijete vinsku čašu, kupone za kušanje vina te kartu zmajevačkih gatora.  Možete birati gdje će te započeti svoju vinsku avanturu, na crvenoj, zelenoj i žutoj vinskoj cesti odnosno u katoličkom ili reformatskom surduku ili u Ružinoj ulici. Što god da izaberete, putem ćete susresti brojne maratonce, putevi će vam se ispreplitati sve do jednog cilja, a to je mjesto dobre glazbe i vrhunske klope u večernjim satima.

 

Za one koji se ne mogu oduprijeti natjecateljskom duhu, postoji i formalni pobjednik maratona. Onaj tko prvi obiđe sve podrume i vrati se na start, odnosno dođe na cilj sa svim pečatima pobjednik  je Vinskog maratona. No o tome se najmanje priča, slavu uvijek pokupe oni koji se dobro zabavljaju. Jer Vinski je maraton kao stvoren za onu dobro znanu sportsku izreku „Važno je sudjelovati“.

Dvodnevna manifestacija održat će se na tri lokacije, uz već poznati Reformatorski i Katolički surduk,  tu je i Vašarište gdje se uz gastro i eno ponudu nude cjelodnevne aktivnosti, programi, radionice i glazbeni sadržaj. Svoju će ponudu predstavit baranjski vinari i restorani, a broj maratonaca bit će ograničen na 2.500 sudionika. Prijave su još uvijek moguće, stoga rezervirajte svoj startni paket na vinskoj poveznici.

Iskusni maratonci koji iza sebe imaju godine sudjelovanja već su rezervirali i smještaj u Baranji. Učite od najboljih i potražite mjesto gdje se nakon napornog maratonskog dana možete odmoriti.

Tko je jednom posjetio vinsku prijestolnicu Baranju u vrijeme Maratona, uvijek se iznova vraća. Jer svaki novi maraton novi je doživljaj, čiju izvrsnost jamče vrhunski vinari, pejzaži od kojih zastaje dah, pregršt glazbe i dobra vibra koju nude zmajevački surduci.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?