Ante Kostelić: “Imat ću penziju od 2 500 kuna”

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Teško je pobrojati sve uspjehe, ali evo onih najvažnijih – pod vodstvom Ante Kostelića, Janica i Ivica osvojili su deset olimpijskih odličja, na svjetskim prvenstvima Janica je osvojila pet zlata, Ivica je skupio komplet medalja.

No, Anti Kosteliću najvrednija su ostvarenja u Svjetskom kupu. Janica je skupila deset globusa, od toga tri velika za ukupne pobjede. Ivica je pridodao jedan veliki i pet malih, dva slalomska i tri u kombinaciji, piše HRT.

Jeste li zadovoljni onim što ste napravili?

– Jesam li zadovoljan ili nisam? Zadovoljan sam. Mogao sam napraviti možda i malo više ili malo manje. Ali ja sam to radio da budem zadovoljan samo onda kad sam to radio. Danas me to toliko ne zanima jesam li zadovoljan ili nisam. To vam je slično kao i s pobjedama. Ja sam čovjek koji jako voli pobjede, ali samo onaj trenutak….

Ogorčen je degradacijom.

“U društvu koje ne može valorizirati ono što si radio, ili ne može slijediti i dati o tome određeno mišljenje i ocjenu, u takvom društvu je čovjek kao ja, ili netko drugi, izgubljen. Kako ja mogu biti zadovoljan, kad oni koji ocjenjuju nisu zadovoljni? Onaj tko je mene degradirao iz vrhunskog trenera u nekakvog drugog, znači da nije zadovoljan sa mnom. Zar tebi nije neugodno da čuješ da ću ja npr. imati penziju od dvije i pol tisuće kuna?”, dodao je Kostelić za HRT.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?