500 kuna za jedan glas! HDZ-ovac i načelnik dalmatinske općine šakom i kapom dijeli „uskrsnice“

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Lokalni izbori su pred vratima, Uskrs je za nama, a u općini Seget očito će i u idućih mjesec dana sve biti u znaku najvećeg kršćanskog blagdana – točnije podjele uskrsnica, prenosi Slobodna Dalmacija.

„Što bi bilo da su izbori svake godine, pitaju se u ovoj primorskoj općini gdje su se isplate novca na ruke pravdale ispisanim listićem paragon-bloka, točnije isplatnicom na kojoj nema broja, naziva isplatitelja a ni naziva primatelja. A kamoli pečata općine.

Pravo na uskrsnice odlukom Općine imaju umirovljenici s prebivalištem na području općine Seget i mirovinom manjom od 4000 kuna, korisnici troškova stanovanja, osobne invalidnine, doplatka za pomoć i njegu, razvojačeni hrvatski branitelji, osobe starije od 60 godina koje ne ostvaruju niti su ikad ostvarivali bilo kakav prihod od rada, mirovine i drugih primanja po bilo kojoj drugoj osnovi i imaju prebivalište na području općine Seget.

Potom nezaposlene rodilje koje ostvaruju pravo na novčanu naknadu i imaju prebivalište na području općine Seget i nezaposlene osobe koje imaju prebivalište na području općine Seget.

Drugim riječima HDZ i Vinko Zulim aktivno rade na svojim biračima koji se prodaju za “mrvice ispod stola.“

Davorka Ožura

Je li vam javno cijepljenje političara vratilo povjerenje u cjepivo AstraZeneca?
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?