24 SATA OTVOREN ZA POSJETE- Dom Severović

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

24 SATA OTVOREN ZA POSJETE

KADA JE I ZAŠTO PREDNOST PRED VLASTITIM DOMOM?

Odabir mjesta življenja u trećoj životnoj dobi ne bi smio biti prepušten slučajnosti. Konačni odabir rezultat je formiranja različitih kriterija kroz različite aspekte. Treća životna dob nikako nije beznačajna, nego mora rezultirati produženjem i podizanjem kvalitete života.

Otuđenost, sve brži tempo i način života mladih, samački dani bez razgovora  i osjećaj nebrige društva za staru osobu dovodi do usamljenosti, a često i do depresije starijih, što je jedna od posljedica pri ostanku kod kuće.
Stoga je od iznimne važnosti da pojedinac shvati kako dolaskom u dom ne gubi vlastitu osobnost, da ga obitelj nije odbacila nego je ovdje započelo razdoblje njegove zlatne životne dobi.

Upravo odabirom pravog doma, čije su prednosti nad ostankom kod kuće višestruke, birate sigurnost za sebe osobno ili svojeg roditelja. Dom Severović svojim korisnicima pruža zdrav i aktivan život okružen mirom, srećom i zadovoljstvom .

Vođeni mišlju kako je osnova pravog čovjeka i pravog društva priroda, odabrana je i lokacija Doma Severović koji je smješten usred parka prirode Medvednice daleko od buke i vreve. 
U takvom ambijentu pruža ozračje koje krije mjesto s atmosferom doma koja daje osjećaj blagostanja i sigurnosti. Visokokvalitetna zdravstvena njega usavršavana kroz godine radnog iskustva , temelj su Doma Severović.
Velika važnost posvećena je komforu, dizajnu i poštivanju standarda , stoga svaka jednokrevetna i dvokrevetna soba ima kupaonicu opremljenu prema međunarodnim standardima, klimu, telefon i televizijski  priključak. Kuhinja našeg doma opremljena je po HACCP standardima te prilagođena za svakog korisnika ponaosob. Za svaku sobu osigurana je mogućnost visokog medicinskog nadzora i hitne liječnićke intervencije.

Važno je za napomenuti kako  je skrb u Domu Severović holistički orijentirana što znači da se ne bazira samo na pružanju zdravstvene skrbi  i fizičke njege, već i uslužuje svačije pojedinačne društvene, rekreacijske i duhovne potrebe, razne radionice, proslave rođendana, izlete…
Na prostrani dnevni boravak i blagovaonicu nastavlja  3000 m2 botaničkog vrta obogaćenog sa šetnicama i šezdesetak vrsta različitog bilja u čijem održavanju korisnici doma aktivno sudjeluju.
Rehabilitacija, svakodnevna individualna i grupna fizikalna terapija.
Dođite i uvjerite se kako se punim plućima živi u Domu Severović.

24 SATA OTVOREN ZA POSJETE

Pravo vrijeme posjeta je ono vrijeme kada poželite vidjeti osobu koja živi u Domu, u bilo koje doba dana ili noći.

 

POGLEDAJTE VIŠE NA STRANICI DOMA

DOM SEVEROVIĆ     Dom za osobe treće životne dobi
Podgorska ulica 91       10298 Novaki Bistranski
01/3390944           098 326 356           091 4949411

e-mail : info@dom-severovic.hr
www.dom-severovic.hr

Gordana Severović, bacc. med. techn.

Za koga ćete glasati na parlamentarnim izborima?

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave