Lift za dizanje i spuštanje nepokretnih osoba Ulisse EL

Lift za dizanje i spuštanje nepokretnih osoba Ulisse EL

Obitelji i skrbnici često se, nažalost, susreću s problemom transporta teško pokretnih ili nepokretnih osoba, bilo za obavljanje svakodnevnih potreba i higijene, bilo za potrebe odlaska k liječniku ili na put neke druge vrste. Lift za podizanje i spuštanje teško pokretnih osoba od velike je pomoći u takvim situacijama. No, čime se treba voditi prilikom odabira pravog lifta za podizanje pacijenata – donosimo vam nekoliko važnih informacija.

Nepokretne osobe s vremenom nerijetko dobivaju na težini, pa se prilikom odabira lifta treba voditi njegovim maksimalnim opterećenjem, kao i maksimalnom mogućom širinom podešavanja za noge. Lift za transport pacijenata Ulisse EL u tom je smislu odlično rješenje. Njegova maksimalna nosivost iznosi čak 180 kilograma, dok je širinu moguće podesiti od 63 do 112,5 centimetara. Lift Ulisse EL možete podesiti na visinu od 100 do 200 centimetara. Težina ovog lifta za podizanje i spuštanje osoba iznosi 43 kilograma. Proizvod je napravljen tako da je praktičan za korištenje u malim i uskim prostorima. Ima kotačiće, te ga je jednostavno premiještati s jednog na drugo mjesto.

Ovo dizalo za transport bolesnika iznimno je siguran, te je to dosad potvrdilo tisuće korisnika.  Tkanina na koju se smješta pacijenta napravljena je od izdržljivih materijala. Nakon što je osoba, primjerice na krevetu polegnuta na tkaninu i pravilno privezana, tkanina se zakvači za sam lift, te je tada transport moguć. Liftom se upravlja pomoću daljinskog upravljača. U samo nekoliko klikova osobu ćete premijestiti iz kreveta u kolica, uz kolica u kadu, te će higijena biti obavljena kvalitetno i bez puno muke.

Lift za podizanje i spuštanje iznimno je koristan u domovima u kojima žive teško pokretne ili nepokretne osobe. On olakšava život i njima i onima koji o njima skrbe.

Više pogledajte na:FAMAX d.o.o.

Famax d.o.o. // Sjedište: Vojnovićeva 34 // Prodaja i servis: Nehajska 42, 10 000 Zagreb
Tel: 01 / 6548 – 624 // Mob: 091 / 2231 – 101 // Mob: 098 / 231 – 101 // Mob: 099 / 7077 – 267 // Fax: 01 / 6548 – 625

Možda će Vas zanimati...