NAJBOLJI ELEKTRIČNI SKUTER

Najbolji električni skuter

Osobe s problemima mobilnosti nerijetko su prisiljene sve svoje vrijeme provoditi u sobi ili eventualno kući u kojoj žive. Odlasci na kavu, obilasci trgovina ili jednostavno uživanje na svježem zraku za njih predstavlja teško ostvariv plan. Na sreću, danas postoje električni skuteri za slabije pokretne osobe, koji im konačno olakšavaju život i omogućuju da u njemu uživaju.

Elektromotorni skuter, odnosno električno vozilo za starije i slabije pokretne osobe jest vozilo na četiri kotača koje se može koristiti u privatnom prostoru, al i na ulicama i u pješačkim zonama. Za vožnju električnim skuterom nije potrebna vozačka dozvola a njima se upravlja vrlo jednostavno. Težina ima varira od nekoliko desetaka kilograma pa do 150-200 kilograma. Nosivost im se kreće od stotinjak do oko 180 kilograma. Najjednostavniji skuteri mogu se vrlo jednostavno sklopiti ili rastaviti i pospremiti u automobil.

Upravljanje električnim skuterom vrlo je jednostavno. U pravilu na njima postoje ručice koje čijim pritiskanjem određujemo kretanje prema naprijed ili nazad, dok se smjer bira okretanjem upravljačem. Električno vozilo za starije i slabije pokretne osobe u većini slučajeva savladava povišenja od desetak centimetara. Sigurno je i u smislu kretanja na uzbrdicama ili nizbrdicama na način da kad je ugašeno automatski je i zakočeno, te neće skliznuti na nizbrdici.

Svi koji su iskušali električne skutere oduševili su se, te su potvrdili da im je ovo pomagalo u potpunosti promijenilo život. Potreba za pomoći drugih koja je do jučer bila ogromna, danas je desetak puta manja. Starije osobe konačno mogu same odlaziti u kupovine bez straha od pada i nemoći zbog prevelike potrošnje energije. S druge strane, slabije pokretne i nepokretne osobe su u ovom najboljem električnom skuteru pronašle rješenje za socijalnu uključenost.  Sada se osjećaju da i oni potpuno ravnopravno sudjeluju u svim dogovorima, jer kad se nešto dogovara – oni znaju kako će, odnosno čime će doći.

POGLEDAJTE VIŠE NA:FAMAX D.O.O.

Famax d.o.o. // Sjedište: Vojnovićeva 34 // Prodaja i servis: Nehajska 42, 10 000 Zagreb
Tel: 01 / 6548 – 624 // Mob: 091 / 2231 – 101 // Mob: 098 / 231 – 101 // Mob: 099 / 7077 – 267 // Fax: 01 / 6548 – 625

Možda će Vas zanimati...