Udruga umirovljenika Slatina – Provode projekte i uređuju prostore za boravak

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Udruga umirovljenika Slatina konstantno radi čak i u doba pandemije: Intenzivno se uređuju prostorije Udruge.

Uz brojne napore zbog novonastale situacije vezane uz pandemiju koronavirusom koja se pokazala izrazito opasnom z umirovljeničku populaciju, slatinski su umirovljenici, uz restrikcije i pridržavanje propisanih mjera, uspješno završili projekt “Zlatne sedamdesete”. No to nije kraj jer su upravo krenuli s provedbom svojevrsnog nastavka spomenutog projekta koji financira Ministarstvo rada mirovinskog sustava obitelji i socijalne politike u iznosu od 72.000 kuna.

Aktivnosti projekta će uključivati sportsko-rekreativne, kulturne, zabavne te promotivne aktivnosti. Neke od navedenih planiranih aktivnosti morat će se prilagoditi nastaloj situaciji kako se nebi ugrozilo zdravlje članova, te će se osmisliti alternative načinu provedbe. Projekt će i dalje voditi Nikolina Mažar, mlada visokoobrazovana osoba s iskustvom u vođenju projekata.

Udruga također kontinuirano radi na uređenju prostora dnevnog boravka u Kolodvorskoj ulici kako bi ga učinili ugodnijim i prikladnijim za boravak svojih članova.

S obzirom na to kako je postojeća stolarija na zgradi bila u lošemu stanju i prilično dotrajala, Udruga je ovih dana zamijenila dva prozora novima, uz financijsku pomoć Grada Slatine u iznosu od 5.000 kuna, te sponzorstvo slatinskog obrta PVC stolarija Marjanović koji je donirao rolete.

U prethodnih nekoliko mjeseci, Udruga je u svojim prostorijama zamijenila rasvjetu koju je sponzorirala tvrtka D&D Elmont Rasvjeta. Isto tako, uz pomoć sponzorstva tvrtke Građenje Marković postavljene su OSB ploče na jedan dio poda dnevnog boravka kako bi se i on mogao koristiti kao nadopuna prostora za održavanje aktivnosti tjelovježbe.

U ime Udruge umirovljenika Slatina i svih njezinih članova, predsjednik Vladimir Domić, ovom se prigodom zahvalio svim sponzorima kao i aktivnim članovima koji kontinuirano podupiru njihov rad i pomažu učiniti prostore Udruge ugodnim za boravak njezinim članovima. (Hul)

Je li vam javno cijepljenje političara vratilo povjerenje u cjepivo AstraZeneca?
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?