(RE) kreativci za seniore u Centru za Kulturu Novi Zagreb: Što vas očekuje u veljači

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

I ovaj mjesec, drugi po redu i najkraći u godini u Centru za kulturu Novi Zagreb možete uživati u radionicama koje su za sve umirovljenike potpuno besplatne, jer je projekt (RE)kreativci za seniore sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.

 

Prema trenutnim epidemiološkim mjerama koje poštujemo prema preporuci Stožera održati će se:

5.2.2021. od 13:00 do 14:00 literarno- dramska radionica improvizacije i glume gdje će se početi pisati dio literarnog teksta za izvođenje. Radionicu vodi Aleksandra Ivanac, učiteljica s 25 godišnjim iskustvom i velikom energijom i žarom za radom.

9.2.2021. od 10:00 do 11:00 na rasporedu je komunikacijska radionica gdje će se sudionici podsjetiti i naučiti metode učinkovite komunikacije prema obitelji i načinu na koji izraziti svoje potrebe na shvatljiv način. Radionicu vodi Danijela Medaković, certificirani master NLP-ja

S popuštanjem mjera i dozvolom vježbanja na otvorenom Borka Živković, Tai chi učiteljica ispred Centra za kulturu voditi će vježbanje Tai chija, nezahtjevne istočnjačke discipline razgibavanja i mekoće pokreta. Vježbe će se održavati svake srijede (10.2., 17.2. i 24.2.) od 9:00 do 11:00. Kako se aktivnost izvodi na otvorenom toplo se obucite, ponesite kapu i rukavice i topli čaj u termosici.

Društvene igre, šah, domino, kartanje na rasporedu su 18.2. i 25.2. od 8:00 do 11:00, dođite u paru s nekim ili sami i zabavite se zajedno s nama.

19.2.2021. od 13:00 do 16:00 održava se radionica rukotvorina gdje će se izrađivati svijećnjaci od starih boca. Svi materijali su osigurani kao i sve potrebno za održavanje.

23.2.2021. od 9:00 do 12:00 na rasporedu je Kognitivno- emocionalna radionica gdje ćemo pričati o emocijama vezanim uz trenutnu situaciju i uz sve što smo prošli kroz prošlih 12 mjeseci i naučiti jednostavne vježbe kako si pomoći u raznim emocionalno nesigurnim i neugodnim situacijama.

Mjesec ćemo zatvoriti odlaskom u kazalište on čemu ćemo pravodobno izvijestiti.

Svi programi su za umirovljenike BESPLATNI, a dokaz da ste u mirovini je osobna iskaznica i odrezak od mirovine.

 

Za sve dodatne informacije pišite nam na email rekreativcizaseniore@gmail.com ili se javite na 095 7421 162, Danijela Medaković, voditeljica projekta.

Radujemo se popuštanju mjera od 15.2.2021. kako bismo krenuli sa zborom, jutarnjom gimnastikom u zatvorenom, terapijom plesom i pokretom te kiparskim i kompjuterskim radionicama.

Nositelj projekta je udruga Inkubator sreće, a partneri su Centar za primjenu integrativnog znanja Anzip, Treća dob Hrvatska i Centar za kulturu Novi Zagreb.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj ovog dokumenta isključiva je odgovornost Udruge Inkubator sreće 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?