Nedelišće: Majski sportski susreti Podružnice umirovljenika

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

Podružnica Matice umirovljenika Međimurske županije- Nedelišće organizirala je majske sportske susrete svojih članova. Iako se često viđaju i susreću, ovaj put, u osam sati ujutro, bilo je posebno svečano i s puno pozdravljanja, zagrljaja i razgovora. Ponuđena je jutarnja kavica i kolači koje su ispekle vrijedne članice Podružnice.

Predsjednik Podružnice Ljudevit Boršćak pozdravio je okupljene umirovljenike sportaše i goste i, zajedno s voditeljem sportskih aktivnosti Čedomirom Bacingerom, otvorio tradicionalne majske susrete.
Atmosfera je bila sjajna jer nam druženja, susreti, upoznavanja i natjecanja daju snage za održavanje fizičke kondicije i jačanje duha.

Prije nego se krenulo na sportska borilišta Zbor Podružnice otpjevao je našu himnu „Penzići, penzići“ i bio nagrađen velikim pljeskom.

Vijesti:

Nužno nasljedno pravo
OSTAVINSKI POSTUPAK
Zašto nastaju naslage u crijevima?

Organizacija majskih susreta bila je na visokoj razini kao i zajednički ručak kojeg smo imali. Razišli smo se u večernjim satima sa smiješkom na licu jer smo nakratko zaboravili na svoje zdravstvene i egzistencijalne probleme.(MUH.trecadobhrvatska.com)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

CROATIA FIRST!!

Pažljivo slušajući što su sve naši političari pričali i još uvijek pričaju nakon nastupa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?