NAJMLAĐA UDRUGA UMIROVLJENIKA OPĆINE

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Udruga umirovljenika općine Farkaševac najmlađa je umirovljenička udruga u Zagrebačkoj županiji, a osnovana je 23. studenog 2019. Lani je iz opravdanih razloga izostala veća aktivnost (korona virus)

 

Predsjednik Udruge umirovljenika, koja okuplja 50 članova je Ivan Gotić, Ljerka Jakopčević je potpredsjednica, a dužnost tajnika obnaša Marinko Kostiha. Pored njih u Izvršnom odboru su i Nada Brckan, Nikola Otržan i Nikola Horvat.

-Već ove godine, ističe Marinko Kostiha, tajnik Udruge, ukoliko epidemiološko stanje bude povoljnije, realizirat ćemo ambiciozan plan aktivnosti.

Zahvaljujući razumijevanju općine Farkaševac, a posebno načelnika Dražena Draganića, Udruga je dobila novouređeni prostor u općinskoj zgradi, što govori o razumijevanju lokalne samouprave za potrebe ljudi treće životne dobi.

– Tu ćemo se sastajati te organizirati dežurstvo jednom tjedno prije podne. Cilj nam je uzajamno informiranje i o potrebama našega članstva, ali i zajednički tražiti načine realiziranja našega programa rada – ističe Ivan Gotić, predsjednik Udruge.

Na prvom ovogodišnjem okupljanju, općina je poklonila svakom članu Udruge novogodišnji poklon-paket. Za tu svrhu iz proračuna je izdvojeno 5.000 kuna. (Hul)

Koji je vaš favorit za gradonačelnika Grada Zagreba?
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?