NAJMLAĐA UDRUGA UMIROVLJENIKA OPĆINE

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Udruga umirovljenika općine Farkaševac najmlađa je umirovljenička udruga u Zagrebačkoj županiji, a osnovana je 23. studenog 2019. Lani je iz opravdanih razloga izostala veća aktivnost (korona virus)

 

Predsjednik Udruge umirovljenika, koja okuplja 50 članova je Ivan Gotić, Ljerka Jakopčević je potpredsjednica, a dužnost tajnika obnaša Marinko Kostiha. Pored njih u Izvršnom odboru su i Nada Brckan, Nikola Otržan i Nikola Horvat.

-Već ove godine, ističe Marinko Kostiha, tajnik Udruge, ukoliko epidemiološko stanje bude povoljnije, realizirat ćemo ambiciozan plan aktivnosti.

Zahvaljujući razumijevanju općine Farkaševac, a posebno načelnika Dražena Draganića, Udruga je dobila novouređeni prostor u općinskoj zgradi, što govori o razumijevanju lokalne samouprave za potrebe ljudi treće životne dobi.

– Tu ćemo se sastajati te organizirati dežurstvo jednom tjedno prije podne. Cilj nam je uzajamno informiranje i o potrebama našega članstva, ali i zajednički tražiti načine realiziranja našega programa rada – ističe Ivan Gotić, predsjednik Udruge.

Na prvom ovogodišnjem okupljanju, općina je poklonila svakom članu Udruge novogodišnji poklon-paket. Za tu svrhu iz proračuna je izdvojeno 5.000 kuna. (Hul)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?