Izložba ručnih radova i rukotvorina

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Udruga umirovljenika Petrokemije u Kutini je u svom prostoru organizirala izložbu ručnih radova i rukotvorina svojih članova.

Izložba se tradicionalno organizira uz Dan Grada Kutine, a njome se želi pokazati što rade članovi Udruge i čime se bave u svoje slobodno vrijeme.

Branko Straga, predsjednik Udruge na otvaranju je istaknuo da usprkos uvjetima pandemije 19 članova je izrazilo želju izložiti svoje radove. Iz epidemioloških razloga samo dio izlagača je prisustvovao otvorenju izložbe. Svoje rukotvorine pored 19 članova izložila je i Udruga invalida rada Grada Kutina koja isto okuplja dio umirovljenika iz Petrokemije.

Glavna organizatorica izložbe bila je Ljudmila Vasiljević, članica Upravnog odbora Udruge i predsjednica Komisije za kulturu. Izložbu je otvorio gradonačelnik Zlatko Babić, te poželio umirovljenicima da i dalje nastave biti aktivni kao što su bili dosad. Na izložbi su i radovi članova Udruge koji su nastali na dvije radionice s temom Mix-media. Za postavljanje izložbe korišteni su panoi koji su izrađeni uz financijsku potporu Grada Kutina kroz financiranje programa “Aktivno uključivanje starijih osoba u život zajednice”. (Hul)

Koji je vaš favorit za gradonačelnika Grada Zagreba?
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?