I u korona uvjetima održana redovna Skupština Udruge

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

KRIŽ – Korona nam je promijenila život i mnogo nam je teže i drugačije, nego što smo navikli, posebno članovima naše Udruge koji su već unaprijed znali da svaki mjesec imaju druženja, ples, razne nastupe i gostovanja kod prijateljskih udruga, a pogotovo onim umirovljenicima kojima je aktivnost u Udruzi možda jedino druženje.

Naša Udruga „Radost“ u Križu ipak je uspjela organizirati i održati 3. re- dovnu izvještajnu Skupštinu 3. srpnja 2020. godine u društvenom domu Novoselec.

Od 104 člana Skupštine prisustvovalo ih je 63. Broj članova je nešto manji, nego inače, jer se zbog korone neki još nisu stigli učlaniti, ali se nadam da će to učiniti u dogledno vrijeme.

Na naš poziv Skupštini su se odazvali načelnik Općine Križ Marko Magdić, zamjenik načelnika Zlatko Hrastić i predsjednik Općinskog vijeća Mladen Rogić.

Skupština je počela izvođenjem himne koju je otpjevao zbor naše udruge i minutom šutnje za preminule umirovljenike i poginule branitelje.

Nakon toga počeo je radni dio na kojem je podnesen izvještaj o radu za 2019. godinu kao i financijski izvještaj i izvještaj Nadzornog odbora.

Potom je predsjednica predložila plan rada i financijski plan za 2020. godinu. S obzirom na ovu situaciju s korona virusom mnoge smo aktivnosti i događanja morali odgoditi zbog čega nismo sretni, sli ipak smo mi rizična skupina građana i na prvom mjestu nam je zdravlje naših članova. Plan rada i financija za 2020. godinu prihvaćen je jednoglasno .

Skupu se obratio načelnik Marko Magdić, zamjenik načelnika Zlatko Hrastić i predsjednik Općinskog vije- ća Mladen Rogić. U svojim su izlaganjima izrazili velike pohvale našem dosadašnje radu, tim više što svi radimo volonterski i u prostoru koji nije adekvatan našim potrebama, jer naš zbor ima 27 članova, a probe održavamo u prostoru od 17 kvadratnih metara.

Obećali su nam financijsku i svaku drugu potporu za daljnji uspješan rad i dobru međusobnu suradnju.

Time je završio rad skupštine, a nakon toga smo imali večeru i druženje uz muziku i ples. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave