DODIJELJENA SREDSTVA ZAJEDNICI UDRUGA UMIROVLJENIKA

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Zagrebačka županija i Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije sklopile su ugovor o financiranju Zajednice udruga umirovljenika za tekuću 2021. godinu. Ugovor su potpisali Mr. Stjepan Kožić, župan Zagrebačke županije i Josip Jakopač predsjednik Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije.

Josip Jakopač kaže:

-Ta sredstva dodijeljena su gradskim i općinskim udrugama umirovljenika naše Zagrebačke županije. U Zagrebačkoj županiji djeluje 9 gradskih i 20 općinskih udruga umirovljenika. Sredstva isključivo služe za redovnu djelatnost. Zajednica je u obvezi organizirati Sportske susrete umirovljenika i Susrete pjevačkih zborova.

Susrete koje Zajednica Udruga umirovljenika tradicionalno organizira planiramo održati u rujnu u Zaprešiću, naravno ukoliko epidemiološka situacija to dozvoli s obzirom na pandemiju covid 19.

Jakopač ističe da su prošle godine aktivnosti umirovljenika svedene na minimum. Zbog pandemije Covid 19 nisu održani Sportski susreti kao ni Susreti pjevačkih zborova.

Na kraju i predsjednik Jakopač i Izvršni odbor Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije zahvaljuju Skupštini Zagrebačke županije i županu mr. Stjepanu Kožiću na financijskoj potpori. (Hul)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?