Dobro gospodarenje novcem

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

Udruga SUH Pula-Pola održala je 5. sjednicu Skupštine   u posebnom ambijentu u pizzeriji Tivoli u Puli. Prostor je izabran jer je dovoljno prostran da primi članove Skupštine Udruge, i da se isti mogu pridržavati uputa Stožera civilne zaštite. Predsjednik Udruge Lučo Pavletić otvorio je Skupštinu i srdačno pozdravio sve prisutne, nakon što je konstatirano da je osiguran kvorum.

     Prezentirano je financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora, koji je pozitivno ocijenio rad Udruge. Financijski rezultat za 2020. godinu je pozitivan, tj. ostvareno je više prihoda nego rashoda, što znači da su svi članovi Udruge, a posebno ogranci, kojih ima devet, raspo­lagali financijskim sredstvima kao dobri gospodari. Financijska sredstva koja pul­ski SUH-ovci uprihode dobivaju od Istar­ske županije i lokalne samouprave pu­tem prijava na razne javne programe i/ili projekte, a ima i dodijeljenih donacija od strane radnih sredina, gdje su nekad radili naši umirovljenici.

     Posebno se raspravljalo o naplati čla­narine, koja je nažalost za prošlu 2020. go­dinu bila 25% manja u odnosu na 2019., iz razloga što Udruga nije organizirala dru­ženja, susrete ili izlete, zbog čega se od­mah smanjuje interes za obnovu članstva ili za nova učlanjenja. Puležani žive u nadi da će ove godine biti bolje. Lučo Pavletić izvijestio je i o održanoj izbornoj Skupštini SUH-a u Zagrebu u ožujku, informirajući da je novi predsjednik SUH-a Ante Kuprešak, Jasna Petrović njegova zamjenica, a Igor Knežević glavni tajnik. Dio članova na izbornoj Skupštini je pohvaljen te su im dodijeljena priznanja za uspješan rad. Na kraju je uslijedio „lakši” dio, gdje se nasta­vilo s druženjem i dobrom marendom.(Glas umirovljenika)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?