NAJBOLJI KREVET ZA NJEGU nepokretnih i teškopokretnih osoba- Burmeier

Krevet za njegu nepokretnih osoba – Burmeier

Stanovništvo svijeta postaje sve starije. Prosječna životna dob sve je viša. Nažalost, kronične bolesti ne smanjuju se. Sve je više starijih osoba kojima je potrebna kućna njega. Istodobno, život mlađe generacije prilično je ubrzan i vremena za brigu o starijim, teško pokretnim pa i nepokretnim ukućanima sve je manje. Svaki uređaj, svako pomagalo koje im može olakšati život definitivno je dobrodošlo.

Krevet za njegu nepokretnih osoba svakako je jedno od takvih pomagala. Na sreću, tehnologija se u tom pogledu visoko razvila, te su danas na tržištu dostupni kreveti za njegu nepokretnih osoba koji uvelike olakšavaju život i njima i njihovim ukućanima odnosno skrbnicima.

Kreveti za njegu njemačke tvrtke Burmeier svakako su jedni od takvih. Ukupna težina im iznosi iznosi  cca 90 kg. Dolaze u vrlo praktičnom pakiranju, tako da ih jedna osoba može lako i brzo sastaviti, bez alata u svega desetak minuta. Nosivost ovih kreveta za njegu za teško pokretne i nepokretne osobe iznosi 185 kilograma. Odgovaraju madracu širine 90 i dužine 200 centimetara. Visoko kvalitetni materijali garantiraju sigurnost i izdržljivost kreveta, a istovremeno kreveti Burmeier vrlo su jednostavani za korištenje.

Krevet je spojen s daljinskim upravljačem, kojim se vrlo jednostavno može prilagoditi uzglavlje, kao i podnožje. Nagib uzglavlja moguć je do 70 stupnjeva, a podnožja do 35 stupnjeva. Daljinski upravljač omogućava selektivno zaključavanje podizača. Bočne stranice ovog kreveta za njegu nepokretnih osoba dodatno ih osiguravaju, onemogućavajući njihov eventualan pad. Po potrebi, moguće ih je vrlo jednostavno ukloniti. Također, krevet sadrži trapez pomoću kojeg se osoba lakše podiže u sjedeći položaj.

Krevet za njegu nepokretnih osoba jedno je od osnovnih pomagala koje je potrebno imati u slučaju da u kući imate bolesnika o kojem trebate skrbiti. Krevet poput ovoih iz Burmeier programa uvelike će olakšati svakodnevicu i bolesniku i onome tko o njemu skrbi.

NAJBOLJI KREVET ZA NJEGU nepokretnih osoba.

JAVITE NAM SE NA:

Famax d.o.o. // Sjedište: Vojnovićeva 34 // Prodaja i servis: Nehajska 42, 10 000 Zagreb
Tel: 01 / 6548 – 624 // Mob: 091 / 2231 – 101 // Mob: 098 / 231 – 101 // Mob: 099 / 7077 – 267 // Fax: 01 / 6548 – 625

NAJBOLJI KREVET ZA NJEGU nepokretnih osoba.

NAJBOLJI KREVET ZA NJEGU nepokretnih osoba.

NAJBOLJI KREVET ZA NJEGU nepokretnih osoba.

NAJBOLJI KREVET ZA NJEGU nepokretnih osoba.

NAJBOLJI KREVET ZA NJEGU nepokretnih osoba.

NAJBOLJI KREVET ZA NJEGU nepokretnih osoba.

Možda će Vas zanimati...